התהפכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות
    לי
    08/07/2008

שלום רב, הבן שלי בן 4.5 חודשים והתחיל להתהפך מהבטן לגב, אבל עדיין לא מהגב לבטן. עשיתי איתו את התרגילים שהמלצתם כאן בפורום והוא באמת התחיל לנסות להתהפך אבל הוא מצליח להגיע רק לצד ומשם כבר אין לו תנופה להגיע עד לבטן. הוא מרים את הרגלים ומטה אותם הצידה, בד"כ הוא מחזיק את הידיים צמוד לחזה (יד ביד) ואני לא רואה סיבה למה הוא נעצר, כאילו אין לו מספיק תנופה והוא נתקע האם זה עניין של זמן או שישנם תרגילים נוספים שניתן לעשות איתו על מנת לעזור לו? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות

הוספת תגובה

• תגובה ללי

דבי גרוס דולב
    08/07/2008

הי לי
    אין שום צורך להאיץ בבנך, הוא נמצא במקום טוב מבחינה התפתחותית, השאר הוא עניין של זמן.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התהפכות

שירי קאשי
    09/07/2008

הי לי,
    כל התרגילים נועדו לשפר את התנועתיות ולעזור לתינוק לרכוש את המרכיבים המוטורים הנחוצים לו לצורך התקדמות. המטרה היא אף פעם לא לזרז תינוק אלא להכין את הקרקע בצורה מיטבית. בנך החל להתהפך מוקדם יחסית. התרגול אכן יכול לזרז מעט את התהליך כיוון שבעקבותיו הגוף מוכן טוב יותר אבל זו לא המטרה וצריך לתת את הזמן להטמיע את המיומנויות הנחוצות, לתרגל תנועות חדשות שהוא לומד ולהתפתח בקצב שלו.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו