בן שנה- פיתוח חשיבה לוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה- פיתוח חשיבה לוגית
    רחל
    13/07/2008

ילדי בן שנה, מאוד סקרן , מאוד קשוב לסיפורים לפעילות שלי . מחפש תמיד תעסוקה. איך אפשר בגיל זה לפתח חשיבה לוגית? איזה משחקים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה- פיתוח חשיבה לוגית

הוספת תגובה

• בן שנה- פיתוח חשיבה לוגית

שירי קאשי
    13/07/2008

הי רחל,
    אם הילד סקרן ומעוניין את יכולה באמצעות ספרים מתאימים ללמדו מושגים שונים, סיבה ותוצאה וכו'. ניתן גם לשחק במשחקי השחלה למיניהם, משחקים המתגימים סיבה ותוצאה וכו'. יחד עם זאת חשוב לשים לב שהילד מעוניין ולא שכופים עליו את הלימוד. אני אישית חושבת שצריך לתת לילד גם להיות ילד בהתאם לגילו אך כשהעניין מתעורר מצידו כמובן שצריך לתת מענה והתייחסות.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתוח אינטליגנציה מגיל אפס

גולן
    17/06/2009

האם הצגת כרטיסיות עם צורות ומספרים יכולה לתרום להתפתחות האינטליגנציה של תינוק, ואם כן, מאיזה גיל כדאי לעשות זאת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתוח אינטיליגנציה

שירי קאשי
    21/06/2009

הי,
    את השאלה הזו יש להציג למומחים מתחומים אחרים. אין לי ידע בנושא.
    אני יכולה לשתף בדעתי הפרטית ולא כמומחה: ילד שלא נחשף כמובן לא לומד. יחד עם זאת לא כל תינוק יהיה בעל סבלנות או לא יביע עניין בכך ואני לא בעד לכפות למידה מסוג זה בגילאים צעירים. אם התינוק מסתכל ומתעניין אז בודאי שאין בכך נזק והוא ילמד לפני האחרים אך איני יכולה להגיד האם יש קשר בין לימוד זה לבין התפתחות האינטיליגנציה בהמשך.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחייניתי בת חודשיים וחצי

גולן
    17/06/2009

מה מומלץ לעשות עם ילדים בגיל הזה, בשביל לשפר את רמת האינטליגנציה שלהם ?
    נ.ב. - בקשה משירי קאשי, מנהלת הפורום:
    בבקשה תסדרי שכשיגיבו להודעה הקודמת שאני יקבל על כך הודעה.
    פשוט בהודעה ההיא לא עשיתי V בריבוע העליון "אנא הודיעוני כאשר מתפרסמת תגובה להודעתי".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטיליגנציה

שירי קאשי
    21/06/2009

הי,
    לצערי איני יכולה לערוך את הפרמטר של קבלת ההודעה אך בודאי תלמדי על ההודעה הקודמת כאשר תקראי את זו.
    לגבי פיתוח אינטיליגנציה בגיל חודשיים וחצי אני חוזרת ומציינת שאינני מתמחה בתחום זה ואיני יודעת על ההשפעות העתידיות על האינטיליגנציה, אבל ברור שצריך ליצור גירויים על מנת לעורר למידה אצל התינוק. בגיל זה זה בעיקר לשיר ולדבר אליו, ליצור קשר עין ולתת לו תחושת בטחון. כמובן לתת גם גירויים של מגע ותנועה. אינני יודעת האם נעשו מחקרים בנושא אצל תינוקות בגיל זה. אפשר לנסות ולהפנות את השאלה למומחים מתחום הפסיכולוגיה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו