מעבר למוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר למוצקים
    טלי
    14/07/2008

שלום ביתי שירלי- בת חמישה חודשים- אוכלת יפה, נראת טוב, אפילו נראת יותר גדולה לגילה.. עוד חודש אנחנו עוברים למוצקים, השאלה היא האם משלבים את המוצקים עם הפורמולה?.. האם ישר עוברים לירקות ופירות?.. אפשר לתת לה בננה נגיד?.. אשמח לקבל ייעווץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר למוצקים

הוספת תגובה

• מעבר למוצקים

שירי קאשי
    14/07/2008

הי שיר,
    המעבר למוצקים הוא הדרגתי. נותנים תחילה להתנסות בכמות קטנה של מזון חדש ואם יש צורך משלימים את הארוחה בבקבוק. בהדרגה מוסיפים עוד ארוחות כאלו במהלך היום. פרוט מדוייק יותר לגבי סוג המזונות והכמויות אני ממליצה לקבל אצל אחות טיפת חלב או רופא הילדים.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שירי! יש לי עוד שאלה..

טלי
    15/07/2008

אולי תוכלי לעשות לי קצת סדר בראש לגבי הרכיבים העיקריים שהתמ"ל מכיל יש כ"כ הרבה מרכיבים שקשה לי לפעמים להבין מה הם בדיוק.. בזמן האחרון אני רואה שעלתה המודעות לדעת ולהבין מה יש בדיוק בתחליפי חלב.. אבל השמות מפוצצים- ונראה לי רק הרופאים מבינים תמשמעות:( נוקלאוטידים? פרוביוטיקה?? LC PUFA?! ולא כ"כ הבנתי מתי בדיוק אני פשוט מפסיקה עם התמ"ל.. אם נראה לי שיום אחד נתתי מספיק מוצקים אז אפשר לוותר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    16/07/2008

הי שיר,
    איני מתמחה בתזונה ולכן לא אוכל לעזור לך בבהסבר מפורט על כל רכיבי הפורמולה. מה שכן, כל חברה שמה דגש על דברים אחרים, לעיתים הדגש הוא רק בפרסום. כל הפורמולות הן מותאמות לצרכי התינוק ולכן קיים גם המרכיב האישי. יש תינוקות שפורמולה מסויימת גורמת להם ליותר גזים ולאחרים היא דוקא יותר סבילה כנ"ל יכול להיות הבדל בטעם. בכל מקרה לרוב אם אין סיבה רפואית להשתמש בתחליף מסויים הרי שאת יכולה לבחור את מה שהכי נראה לך. על מנת לקבל יותר אינפורמציה על המרכיבים את יכולה לפנות לתזונאית.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    17/07/2008

הי שיר,
    העמוד שציינת כבר אינו קיים ולכן לא אוכל לעיין. בכל מקרה כל שלב מותאם לצרכי התינוק ההולכים וגדלים ככל שהוא גדל ומתפתח וכן נוספית מרכיבים חיוניים כמו BIO אשר אינם תמיד מתאימים לתינוק קטן אבל ככל שהתינוק גדל הוא יכול להנות מיתרונותיהם. בכל מקרה אני ממליצה לקבל מידע בנושא מגורם מוסמך כיוון שזה לחלוטין מחוץ לתחום התמחותי.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקישור עובד..

שיר
    18/07/2008

הקישור עובד, אולי היתה איזושהי תקלה בכל מקרה, דיברו שם על זה שבשלב השני של מטרנה חסר אומגה 3. וזה לא נכון לומר שזה רכיב שאינו חשוב בשלב זה כי הוא כן נמצא בשאר החברוץ רציתי לדעת מה את אומרת], כי זה די מדאיג היום אפילו מבוגרים צורכים אומגה 3 ו 6

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    20/07/2008

הי שיר,
    אינני תזונאית ולא מתמחה בכך ולכן לא אוכל לתת דעתי לנושא. במקרה הזה הידע שלי אינו שונה משלך.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו