מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסמדר17/07/2008
שלום רב , בני בן 11 חוד' מסתכל על עצמים כאשר אני שואלת אותו . למשל כשאני שואלת איפה אור הוא מסתכל על המנורה אך אינו מצביע , אח"כ אני מצביעה ואומרת לו נכון הנה אור , האם זו הדרך הנכונה ללמד אותו להצביע? או אולי יש לך טיפ יותר נכון לתת לי, כמו כן לגבי מחיאת כפיים ונפנוף לשלום , האם מספיק שאני מוחאת כפיים לידו? בתודה מראש סמדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שירי קאשי20/07/2008הי סמדר,
מה שאת עושה הוא נכון. את יכולה להוסיף תרגילים לפתיחת כף היד ולמוטוריקה עדינה:
1. לגלגל כדור בכף היד ולהביא לפתיחה מלאה של כל כף היד והאצבעות.
2. להדביק עליו מדבקות במקומות חשופים ולתת לו להתנסות בלהוריד ולשים אותן.
כמו כן את יכולה לבצע איתו ביחד תנועות של מחיאת כפיים וכן תרגילים לתנועתיות של הידיים, הזרועות והכתפיים על מנת לעורר מודעות למפרקים אלו וכן לשפר את היכולות התנועתיות שלהם.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)