טלוויזיה לתינוקת בת ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלוויזיה לתינוקת בת ארבעה חודשים
    ליאת
    23/07/2008

שלום רב, אני מושיבה מעת לעת את ביתי בת ה4 חודשים מול הטלוויזיה בטרמפולינה. היא מאוד נהנית מהמוסיקה והמראה . שאלתי היא עד כמה זה נכון להושיב בגיל זה ואם כן כמה הזמן מקסימלי? יש לציין שאני משתדלת שרוב הזמן היא תהיה פעילה על הבטן או הגב על מזרון. תודה מראש, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לליאת

דבי גרוס דולב
    23/07/2008

הי ליאת
    צפייה בטלוויזיה מהווה דיון רציני. מחקרים הראו שלא מומלץ בכלל לתת לתינוקות עד גיל שנה לצפות בטלוייזיה. כמובן שהבחירה היא אישית אבל גם אני ממליצה על שימוש מינימלי בטלוויזיה ובשאלתך הייתה גם התשובה- התינוקת מאוד ניהנת לצפות בטלוייזיה על אף שאיננה מבינה את התוכן, טלוויזיה היא סוג של היפנוט, גורמת לפסיביות וישנן עוד סיבות רבות למה להמעיט בצפייה בטלוויזיה, בלי קשר לתכנים שבה.
    הצירוף של טלוויזיה וטרמפולינה גורם לתינוק להיות פאסיבי לחלוטין, מעבר לזה גם בטרמפולינה אני ממליצה להמעיט בשימוש מפני שהיא מעודדת נסיונות התרוממות של התינוק דרך שרירי הבטן ולחץ מיותר על שרירים אלה.
    בפורום זה תמצאי דיונים רבים סביב השימוש בטרמפולינה, את מוזמנת להציץ.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו