התהפכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות
    אביגיל
    24/07/2008

שלום, יש לי תינוק בן 3 חדשים וחצי. התחיל להתהפך כך הזמן מהגב לבטן. אני מפחדת שבלילה אני שמה אותו לישון על הגב כמו שאומרים שצריך והוא לבד מתהפך לבטן. מה עלי לעשות? אומרים שזה ממש מסוכן שישן על הבטן. כמו כן הוא עדיין נמצא בעריסה שלו, האם זה מסוכן? האם בגיל זה צריך להחליף למיטה? אני מפחדת שאם אחליף למיטה הוא כל הזמן יתהפך עך הבטן... בתודה, לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות

הוספת תגובה

• תגובה ללילך

דבי גרוס דולב
    24/07/2008

הי לילך
    כשתינוק מתחיל להתהפך לבטן אין לנו כ"כ שליטה על זה, אנו לא יכולים למנוע זאת ממנו.
    הדברים היחידים שאפשר לעשות הם לקום מידי פעם בלילה ולהפוך חזרה ולהשתמש בכל אותם אמצעים כגון ביבי סנס ודומיו. בקרוב יתהפך בנך גם לגב והדברים יסתדרו.
    הסיכון עליו מדברים, יש לזכור, הוא סטטיסטי- גילו שסטטיסטית רוב המיקרים של מוות בעריסה קרו בעת שכיבה על הבטן, אבל שוב, זה סטטיסטי.
    אם לתינוקך נוח בעריסה את יכולה להשאיר אותו שם לעת עתה. כשתרגישי שצפוף לו שם תצטרכי להעבירו למיטה.
    בברכה ועם קצת פחות פחד...
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו