מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינת תינוקת בת חודשיים וחציולאדה27/07/2008
שלום, תודה רבה לך על התשובה המהירה על הרמת ראש ומתן תרגילים. יש לי עוד שאלה שמדאיגה אותי. הייתה תקופה שהיא הייתה נרדמת לשינת לילה מ23.30 ועד 4.30-5 בבוקר ישנה. אני מניקה אותה הנקה מלאה. וכבר איזה 4-5- ימים היא נרדמת רק מ2 בלילה ומתעוררת כל שעתיים. ועד 2 בלילה היא בוכה-נרדמת, מוכנה להיות רק על הידים. היא נרדמת על הידיים ואם אני שמה אותה במיטה שלה היא מתעוררת ומתחילה לבקות. אני לא יכולה להגיד שכואבת לה הבטן והיא לא רעבה, היא פשוט לא נרדמת, רק על הידיים היא רגועה וכאשר שמים אותה על הכתף ולא בתנוחת ערסול. הייתי עושה לה אמבטיה בסביביות 22.30 ואז מניקה והיא הייתה נרדמת. עכשיו לא. היא גם נרדמת עם מוצץ והוא נופל לה כל 2 דקות והיא מתעוררת ובוכה. וביום היא רגועה, ישנה והכל. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להרגיל אותה לשינת לילה. אולי היא עדיין קטנה ואני רוצה ממנה יותר מדי? קניטי לה גם טיפות הרגעה לשינה טובה של ד"ר ינשוף וזה לא עוזר לה. ניסיתי יומיים לתת לה לפני שינה. דווקא טיפות גלי-קול לגזים של ד"ר ינשוף מאוד עוזרים לנו. אני אודה לך מאוד עם תמליצי על משהו כי אני כבר התחלתי לדאוג כי אולי עשו לה עין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לולאדה
דבי גרוס דולב28/07/2008שלום ולאדה
גיל חודשיים וחצי הוא עדיין גיל רך מאוד שקשה לצפות בו להרגלי שינה קבועים .
כדאי לנסות טקסים קבועים לפני שינה- עיסוי, מקלחת, הנקה ונסיון הרדמה. אם יש צורך אז עדיין יש מקום להרדים על הידיים ולשים במיטה. כדאי לעשות את כל שניתן על מנת לעזור לתינוקת להירדם, גם אם מדובר בתקופה קשה ולזכור כי הרגלי השינה משתנים בגיל זה.
בכל פעם שהיא מתעוררת לחזור ולעשות עבורה את הדברים שעוזרים לה להירדם.
מצטערת אבל בעין רעה אינני מאמינה...
שיהיו לילות טובים
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)