שינת תינוקת בת חודשיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינת תינוקת בת חודשיים וחצי
    ולאדה
    27/07/2008

שלום, תודה רבה לך על התשובה המהירה על הרמת ראש ומתן תרגילים. יש לי עוד שאלה שמדאיגה אותי. הייתה תקופה שהיא הייתה נרדמת לשינת לילה מ23.30 ועד 4.30-5 בבוקר ישנה. אני מניקה אותה הנקה מלאה. וכבר איזה 4-5- ימים היא נרדמת רק מ2 בלילה ומתעוררת כל שעתיים. ועד 2 בלילה היא בוכה-נרדמת, מוכנה להיות רק על הידים. היא נרדמת על הידיים ואם אני שמה אותה במיטה שלה היא מתעוררת ומתחילה לבקות. אני לא יכולה להגיד שכואבת לה הבטן והיא לא רעבה, היא פשוט לא נרדמת, רק על הידיים היא רגועה וכאשר שמים אותה על הכתף ולא בתנוחת ערסול. הייתי עושה לה אמבטיה בסביביות 22.30 ואז מניקה והיא הייתה נרדמת. עכשיו לא. היא גם נרדמת עם מוצץ והוא נופל לה כל 2 דקות והיא מתעוררת ובוכה. וביום היא רגועה, ישנה והכל. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להרגיל אותה לשינת לילה. אולי היא עדיין קטנה ואני רוצה ממנה יותר מדי? קניטי לה גם טיפות הרגעה לשינה טובה של ד"ר ינשוף וזה לא עוזר לה. ניסיתי יומיים לתת לה לפני שינה. דווקא טיפות גלי-קול לגזים של ד"ר ינשוף מאוד עוזרים לנו. אני אודה לך מאוד עם תמליצי על משהו כי אני כבר התחלתי לדאוג כי אולי עשו לה עין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לולאדה

דבי גרוס דולב
    28/07/2008

שלום ולאדה
    גיל חודשיים וחצי הוא עדיין גיל רך מאוד שקשה לצפות בו להרגלי שינה קבועים .
    כדאי לנסות טקסים קבועים לפני שינה- עיסוי, מקלחת, הנקה ונסיון הרדמה. אם יש צורך אז עדיין יש מקום להרדים על הידיים ולשים במיטה. כדאי לעשות את כל שניתן על מנת לעזור לתינוקת להירדם, גם אם מדובר בתקופה קשה ולזכור כי הרגלי השינה משתנים בגיל זה.
    בכל פעם שהיא מתעוררת לחזור ולעשות עבורה את הדברים שעוזרים לה להירדם.
    מצטערת אבל בעין רעה אינני מאמינה...
    שיהיו לילות טובים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו