מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבהמורן29/07/2008
בני בן 9 חודשים זוחל על גחון ומנסה להתרומם על 6 עדיין לא יושב בצורה שצריך מהצד לישיבה הוא מתרומם דרך שרירי הבטן אני יודעת שזה לא ממש טוב אבל הוא קם ככה גם משכיבה אני לא מושיבה אותו על טרמפולינה הוא מתרומם לישיבה אפילו משכיבה אני לא יודעת אם כדאי להילחם איתו ולהשכיב אותו כל פעם מחדש מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה
שירי קאשי29/07/2008הי מורן,
ראשית הישיבה לא חייבת להתפתח דרך התרוממות מהצד היא יכולה גם לקרות מעמידת שש על ידי הטיית הטוסיק אחורה והצידה עד לישיבה. כך שמהבחינה הזו ייתכן והוא יתחיל לשבת נכון לאחר שיתייצב בעמידת השש. כרגע כשהוא מנסה להתרוממם משכיבה על הגב ניתן להגביה את אגנו על השוק שלך או על כרית וכך להביא אותו חזרה להנחת הראש. במידה ואינו מניח את הראש ניתן בעת הרמת האגן להוסיף מעט ניעות אשר יתרמו לשחרור השרירים ויביאו להנחת הראש. בכל מקרה נסו למשוך כמה שיותר את משך השהות על הבטן, גם כדי להמעיט את הגירוי להרמת הראש וגם על מנת שיוכל להמשיך ולהתאמן על עלייה על שש וזחילה כיוון שזהו השלב בו הוא אמור להיות.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)