מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 3 חודשיםנעמי21/06/2007
שלום
יש לי תינוק בן 3 חודשים ואני כל הזמן מוטרדת מההתפתחות שלו.
הוא מרים את הראש אבל לפעמים עדין קשה לו .
והוא לא תמיד רוצה לחייך וכמעט עושה טובה שנותן חיוך האם זה בסדר .
הוא כל הזמן עושה כל מיני קולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנעמי
דבי גרוס דולב21/06/2007שלום נעמי
אנסה להייתחס לשאלתך על אף שישי לי מעט מאוד אינפורמציה
גיל 3 חודשים הוא אכן גיל שבו כבר יש לצפות להרמת ראש יחסית בקלות, יחד עם זאת קשה לי להגיד למה לתינוקך זה עדיין קשה. אולי טונוס שרירים מעט נמוך? את מוזמנת לקרוא את מאמרינו הנושא טונוס שרירים ואולי לנסות ולגלות האם בזה מדובר. המאמר נמצא באתר WWW.YANUKAT.CO,.IL
איך הייתה התפתחותו עד כה? כיצד שכב על הבטן? אנא חזרי אלינו עם תשובות לאחר קריאת המאמר וננסה להמשיך ולהתייחס.
באשר לחייכנות, יכולות להיות שתי סיבות: האחת יכולה להיות מזג והשנייה יכולה להיות שאולי משהו מפריע לו. איך התנהגותו הכללית ואיך המזג שלו בענייך?
איזה קולות הוא משמיע כל הזמן? האם סתם גירגורים או "תלונות"?
עני לנו ונדבר שוב בהמשך
בהצלחה
דבי ועידן מדריכים להתפתחות תינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן ודבי
נעמי21/06/2007אה רר גיר אלו הקולות ולא הבנתי את התשובות לגבי החיוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
דבי גרוס דולב21/06/2007נעמי
אלו קולות שתינוקות משמיעים וזה נורמאלי
באשר לחיוך התכוונתי שחייכנות של תינוק היא עניין של מזג, של אופי, יש כאלה שהם חייכנים יותר ויש כאלה שפחות וזה לא אומר כלום לגבי העתיד, האם יהיו חייכנים בעתיד.
חוץ מזה כתבתי שאולי זה קשור לזה שהוא לא מרוצה ממשהו ואת זה רק את יכולה לדעת, לפי התנהגותו הכללית.
מקווה שעניתי
ואת מוזמנת עם כל שאלה לפנות אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)