התפתחות תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוק
    שרונית74
    14/08/2008

כמה זמן לוקח לתינוק להדביק את הפער במידה ועבר ניתוח כפתורים? בני בן שנה ו- 9 חודשים ולפני 3 חודשים עבר ניתוח כפתורים. מאז הניתוח הוא החל ללכת בעזרת חפצים (שולחן כיסא וכו') והחל לטפס על הספה בסלון. כמו כן הוא גם התחיל לדבר יותר, לקשקש יותר. אין ספק שיש שיפור גדול ומשמעותי מאז הניתוח. הבעיה שלנו היא שבני כבר כמעט שנה מטופל במכון להתפתחות הילד - ונאמר לי לפני מספר ימים שהוא לא מדבר כמו שצריך כלומר צריך להגיד 30 מילים והוא אומר בקושי 15. וכנ"ל לגבי ההליכה שלו שהיא לא נראית טוב ושייקח לו לפחות עוד 3 חודשים עד שהוא יתחיל ללכת. אני מלאת סבלנות ועובדת מאוד קשה איתו על התרגילים באופן יום יומי - אבל גם לי יש חולשות... עד מתי עוד נצטרך את כל זה? מתי הוא כבר יראה תוצאות? מתי סוף כל סוף הרופאים, האחיות ושאר הצוות המטפל בו יהיו מרוצים ממנו.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות תינוק

הוספת תגובה

• תגובה לשרונית

דבי גרוס דולב
    17/08/2008

הי שרונית
    שאלת פה מספר שאלות, על חלקן אוכל לענות לך ועל חלקן לא. כמה זמן לוקח להדביק פער אחרי ניתוח אינני יודעת מפני שזה מאוד אינדיווידואלי אבל אני מבינה שהעיכוב ההתפתחותי המוטורי התחיל כבר לפני הניתוח.
    אין ספק שבנך נמצא בגיל בו אנו כבר רוצים לראות הליכה, אני לא יודעת איזה סוג של טיפול אתם מקבלים אבל אני בטוחה שאת כבר רוצה לראות תוצאות. אולי כדאי לשקול גם פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות ולקבל סוג נוסף של אבחון ותרגילים.
    מכיוון שמדובר בבעיה ועיכוב התפתחותי משמעותי אני ממליצה לשים דגש על עניין ההליכה.
    אשמח לעמוד לרשותכם
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו