גילגול במקום זחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילגול במקום זחילה
    mnn
    25/06/2007

השבוע ימלאו לביתי 9 חודשים. היא עדיין איננה זוחלת ואל לא נעמדת בעמידת שש. היא פשוט מזיזה את עצמה לכל מקום ע"י התגלגלות . בכל החודשים עד עתה היא מאד מאד לא אהבה להיות על הבטן .
    האם ניתן ללמד אותה לזחול ? האם ייתכן כי תדלג על שלב הזחילה בגלל ההתגלגלות? מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילגול במקום זחילה

הוספת תגובה

• תגובה-גילגול במקום זחילה

דבי גרוס דולב
    25/06/2007

שלום
    סביר להניח שביתך "תפסה את הפרנציפ" שאפשר להתקדם ע"י התגלגלויות.
    זהו אכן גיל שבו אנו מצפים לראות זחילה או לפחות סימני זחילה. השאלה היא מדוע ביתך עוד לא התחילה לזחול. כיצד הייתה התקדמותה עד כה? מתי התחילה להתהפך?
    לקושי ועיכוב בזחילה יכולות להיות מספר סיבות כשאחת השכיחות היא טונוס שרירים לא מאוזן, לרוב נמוך.
    ישנו סיכוי מסוים (קשה להעריך כתה כי אני לא מכירה את ביתך) לדילוג על זחילה וכדאי לעזור עם תרגילים לעידוד זחילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

mnn
    27/06/2007

שלום לכם
    ותודה על המענה.

בהמשך לשאלתכם לגבי התהפכויות : מהבטן לגב בגיל 6 חודשים (היא עשתה זאת גם כמה פעמים לפני כן אבל לא בצורה עיקבית)
    ומהגב לבטן בגיל7 חודשים .

חשוב לי עוד לציין שהיא כיום מסתובבת סביב עצמה ןגם מחליקה אחורה אבל לרוב היא פשוט מתגלגלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

דבי גרוס דולב
    27/06/2007

שלום שוב
    מה שאני יכולה להציע לך זה שוב לנסות את התרגילים אליהם הפניתי אותך קודם לעידוד זחילה.
    ויש לי עוד שאלה, האם ביתך גמישה? האם בעת שכיבה על הגב היא מגיעה בקלות עם רגליה לכיוון הפה? האם היא רכה למגע?
    אני מנסה למצוא סימנים לטונוס שרירים כי חשוב לגלות מדוע היא אינה זוחלת עדיין.
    מה שכן, סיבוב סביב ציר ודחיפה לאחור הם סימנים של טרום זחילה לעתים קרובות.
    "נדבר"בהמשך
    בברכה, דבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו