בתי בת ה-3.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-3.5 חודשים
    דנה
    21/08/2008

הפסיקה כמעט למלמל. עד לפני כשבועיים היא היתה ממלמלת הרבה ופתאום כמעט ולא. לציין כי היא היתה בט"נ שלושה ימים מהלידה עקב ל"ד נמוך ולכן גם ביצענו לה בדיקת שמיעה חודש לאחר הלידה, שם לא סיימו את הבדיקה אך ציינו כי מה שבדקו היה תקין וזימנו אותנו לעוד חצי שנה (3 חודשים וחצי מהיום). עוד אציין כי אני מטפלת בה וכי לא היתה בעיה בריאות כלשהי (מלבד ריפלוקס קשה ממנו היא סובלת והיא מטופלת תרופתית). אני גם מודאגת מכך שהיא לא רגועה וכל הזמן מנסה לשבת (לא מוכנה לשכב ברוגע, כך שגם אין לי אפשרות לשחק איתה ולגרות אותה), וכמעט שאינה מביטה בי כשאני מאכילה אותה, והדבר מעציב אותי מאד. האם קיימת בעית התפתחות? בעית שמיעה? נא עזרו לי, אני ממש מודאגת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה-3.5 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

דבי גרוס דולב
    21/08/2008

הי דנה
    לגבי המלמול, אני לא רואה בזה בעיה, הדברים האלה משתנים כל הזמן.
    בעית שמיעה אנו איננו יכולים לאבחן, רק רופא אף אוזן גרון ובדיקת שמיעה, אותה כבר ביצעתם.
    בגיל 3 חודשים חשוב לראות מיקוד של מבט, האם היא איננה מביטה בך רק בזמן האוכל או שאיננה ממקדת את מבטה בכלל? אם איננה ממקדת, כדאי לבדוק את העניין אצל רופא ילדים.
    העלית פה מספר נקודות שרובן נוגעות ברפואה ולכן אינני יכולה להתייחס אליהן,
    אבל- לגבי חוסר השקט, הרצון להתיישב וחוסר הרצון לשכב על הבטן, הייתי ממליצה לפנות למדריכה להתפחות תינוקות שתיתן אבחון ותראה לך תרגילים שיעזרו להרפות את גופה של ביתך ויעזרו בעניין חוסר הרוגע, אשמח גם אני לעמוד לרשותכם בעניין זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו