תינוק בן 11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 11 חודשים
    אלה
    21/08/2008

שלום, הבן שלי בן 11 וחצי חודשים הוא יושב, זוחל, עומד ואפילו קצת הולך הבעיה שהוא לא יודע לעשות כפיים, או "שלום" עם היד, למרות שאני מנסה ללמד אותו כמו כן הוא גם לא מנענע את הראש ל"לא" הוא גם לא אומר שום דבר רק "מאמא" (אמא) ואם-אם כשהוא רעב. עם הצעצועים הוא משחק יפה מאוד, מוציא ומכניס לדלי, סוגר ופותח דברים, לוחץ על כפתורים, מרים חפצים קטנים, מדפדף בספר/ עיתון רציתי לשאול, האם זה בסדר שהוא לא עושה את הפעולות שפירטיתי . תודה! אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 11 חודשים

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    22/08/2008

הי אלה, לא מסתכלים על פרמטר מסויים כדי לקבוע את מצב ההתפתחות. אם סכ"ה ההתפתחות תקינה הרי שאין מה לדאוג. בכל מקרה אני ממליצה להעלות את השאלה בביקור הבא אצל רופא הילדים או אחות טיפת חלב, להם יש תמונה כוללת וברורה יותר לגבי בנך ויוכלו להרגיע אותך בנושא זה. בכבוד רב, שירי קאשי מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון" 054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו