הירדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירדמות
    מורן
    25/08/2008

בני בן 10 חודשים ובחודשיים האחרונים יש לו קושי בלהרדם לבד הוא עייף מאוד ולא נצליח להירדם בלי נדנודים או על הידיים באמצע הלילה הוא קם מספר פעמים וחוזר לישון כאשר מנדנדים אותו קראתי פה שזה יכול להיות מתח שרירים גבוה רציתי לדעת אם זה עובר לבד במהלך הזמן או שיש משהו לעשות בנדון. כי לי זה נראה ככה הוא מותח עצמו אחורה חזק כאשר מזיזים אותו ממקום שהוא אוהב או לוקחים לו משהו מהיד הוא מותח עצמו לצורת גשר ומותח את הידיים חזק לפנים האם זה בכלל נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הירדמות

הוספת תגובה

• הרדמות

שירי קאשי
    25/08/2008

הי מורן,
    מה שאת מתארת בהחלט יכול להיות תבנית גופנית של שרירי גב מקוצרים. תבנית זו מפריעה לתינוק להגיע להרפייה מוחלטת ולשינה בקלות כיוון שאינו יכול להשתחרר מהמתח המיותר. אצל תינוקות קטנים יותר אני מלמדת לערסל ולהחזיק את התינוק בתנוחה מעוגלת המאפשרת לשרירי הגב להרפות ולהתארך. בגיל של בנך יותר קשה להגיע לבד לתוצאות הללו כיוון שהדפוס יותר מוטמע במערכת וכן יכולת ההתנגדות שלו גדלה. את יכולה לנסות להשכיבו על הגב ולתרגל הרמת רגליים ואגן לכיוון בית החזה. שימי לב שהגב מתעגל והתנועה אינה רק ממפרקי הירכיים. כמו כן ניתן להשכיבו בתוך פוף גדול כך שהוא בתנוחה מערסלת. בשכיבה על הבטן את יכולה לתת לו עיסוי וטפיחות מהירות באזור השכמות והגב העליון על מנת לעזור לשחרור. במידה ואינך מצליחה לבד להגיע לתוצאות אני ממליצה על שיעור פרטי.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו