אכילת לילה בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת לילה בן שנה
    סאשה
    27/08/2008

שלום, בני בן שנה (נולד פג בשבוע 35 והיה פחות מ- 2 ק"ג), במהלך הלילה מתעורר בשעה 12 לאכול בקבוק, לאחר מכן בשעב 2.5 ובין 4 ל5 לפנות בוקר וכל זה לאכול בקבוק. כשנתתי לו מיים הוא נרגע לכמה דקות ואז שוב פעם התחיל לבכות. אני עייפה מהיקיצות הללו ואשמח לשמוע איך אפשר לגמול אותו מאכילת לילה לפחות משתי האכלות שאחרי שעה 12 בלילה. חשוב לציין שהוא עדיין מתחת לעקומות ושוקל 8 ק"ג. תודה על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת לילה בן שנה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

סאשה
    30/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילת לילה בן שנה

שירי קאשי
    30/08/2008

הי סאשה,
    זה נכון שרוב התינוקות בגיל זה כבר לא זקוקים לארוחות לילה. אני לא מוסמכת בעניין האכלה ועקומות גדילה ולכן במקרה שלכם אני ממליצה לפנות לרופא הילדים או אחות טיפת חלב על מנת להעריך האם ארוחות הלילה הן עדיין צורך שלו בטרם תנסי לגמול אותו מכך.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו