תינוקת בת 6 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 6 שבועות
    אורית
    05/09/2008

שלום יש לי תינוקת בת 6 שבועות יש לי המון בעיות איתה , היא בוכה המון והיא נרדעת שהיא בידיים האם יכול להיות שהיא כבר היתרגלה לידיים ואם כן מה אני אמורה לעשות כדיי להרגיע אותה ? הדבר השני הוא שהיא סובלת המון מגזים צורחת מיתענה וניסיתי כבר כמה דברים אבל זה לא כל כך עוזר לה , אז התחלתי להשכיב אןתה על הבטן אז היא נירגעת וישנה טוב אבל עכשיו אם אני מניחה אותה על הגב היא לא מפסיקה לצרוח וזה ממש מלחיץ כי היא צורחת עד שהיא מפסיקה לנשום וזה מפחיד ובגלל אאומרים שאסור לתת להם לישון על הבטן אני ובעלי עושים תורניות ושומרים עליה אבל זה כבר קשה לנו ואני לא מצליחה לגרום לה לישון על הגב מה לעשות ? והיא לא רגועה היא בוכה המון בוכה ומפסיקה לבד היא גם לא ישנה הרבה בכלל שעתיים שלוש גג מה לעשות אני כבר מישתגעת או שכל התינוקות זה ככה ? תודה אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 6 שבועות

הוספת תגובה

• תינוקת בת 6 שבועות

שירי קאשי
    07/09/2008

הי אורית,
    בגיל כה צעיר היא עדיין זקוקה לחום והבטחון שהיא מקבלת על הידיים. השכיבה על הבטן אכן עוזרת לגזים וגם תורמת לתחושת הבטחון כיוון שהיא מחזירה את התינוק לתנוחה עוברית בה הוא מעט סגור ומרגיש מוגן ובטוח מהגירויים החיצוניים לעומת שכיבה על הגב בה הגוף נמצא פרוס ופתוח וחשוף במידה ניכרת לסביבה. בתך יודעת יפה מה טוב יותר עבורה ואכן בדרך זו היא נרגעת ונרדמת. אתם יכולים להמשיך בשינה על הבטן (תחת השגחה) אך ניתן גם להשכיבה על הגב בתוך פוף כשהיא שקועה ומעורסלת. שכיבה זו דומה לשכיבה על הבטן מבחינת תרומתה הן לגזים והן לתחושת הבטחון אך עדיין מאפשרת לשמור על הנחיות משרד הבריאות בהקשר של שינה על הגב. כמובן שניתן ליישם כל עוד היא לא מראה סימנים שהיא לקראת התהפכות.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו