קשר עין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עין
    אמא מודאגת
    09/09/2008

היי, הבת שלי בת חודש ושבוע, מצוננת מזה יומיים.. אתמול במהלך היום טפטפתי בנחיריה מי מלח למורת רוחה.. כמובן שזה היה מלווה בבכי והתנגדויות. היום מהבוקר היא לא יוצרת איתי קשר עין להבדיל מימים קודמים בהם הייתה יוצרת עימי קשר עין כל הזמן ואף מחייכת ומגיבה בכל פעם שפניתי אליה.. בכל פעם שאני מנסה לגרום לה ליצור איתי קשר עין היא פשוט מסובבת את הראש לצד השני. האם זה אומר שהיא פיתחה אליי התנגדות כלשהיא או שמא זה משהו יותר התפתחותי.. חוץ מזה שהרגשתי מעין סכין שננעצת לי בלב כי הבת שלי דוחה איתי אני די מוטרדת מהעניין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עין

הוספת תגובה

• קשר עין

שירי קאשי
    10/09/2008

הי,
    הסירי דאגה מליבך. בתך לא פתחה התנגדות כלפיך בטח לא מטיפול אחד שעשית לה. היא עדיין קטנה מאוד ותלותית בך ומצב כזה לא קורה כל כך מהר. כאשר יש נזלת לעיתים יש גם יותר דמעות בעיניים ואולי גם מעט גירוי דבר שאולי מפריע לה כרגע להתמקד. המשיכי להיות אמא אוהבת, דואגת ומטפלת (גם אם לעיתים הטיפול לא כל כך נעים, את יודעת שזה לטובתה ולטובת בריאותה).
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו