מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי כמה שאלות..מתוסקלת14/09/2008
יש לי כמה שאלות בנוגע לתינוקוק 1.אני מטפלת בתינוק לא כולל הבת שלי ובבקרים שאמא שלו מביאה לי אותה הוא מתחיל לבכות שהיא מביאה לי אותו זה אומר שלא טוב לא ?.. 2.התינוקת שלי בת 10 חודשים אמרת שאני יכולה לתת לה לאכול לבד ושזו חוויה בישבילה אני אמורה לתת לה אוכל מוצק כבר? ובאיזה גודל?..אני פוחדת שהיא יכולה להתחנק מהאכול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה תשובות
שירי קאשי15/09/2008הי דניאלה,
ראשית זה טבעי שכשתינוק נפרד מאמו הוא חש מצוקה כלשהי ובוכה. בכדי לבחון האם טוב לו צריך להסתכל על כלל התנהגותו במהלך היום.
לגבי המזון - מתחילים עם אוכל מוצק בגיל 6 חודשים. כמובן שבהתחלה הוא מרוסק ובהדרגה מרסקים פחות. קצב ההתקדמות תלוי בתינוק, במידת השליטה שלו בפה ובלשון ובשיתוף הפעולה עם מזונות ומרקמים חדשים. בגיל 10 חודשים (אם התינוק בשל לכך) יש מזונות שניתן לתת לאכול ללא ריסוק כמו אורז, דברים שנמסים בפה וכו'. איני מתמחה בתזונת ילדים לכן אני ממליצה לקבל הדרכה מאחות טיפת חלב או תזונאית לגבי מה ניתן לתינוקת שלך וכיצד לשים לב למידת המוכנות שלה לקבלת מזונות פחות מרוסקים.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)