תינוקת בת 9 וחצי חודשים לא זוחלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 9 וחצי חודשים לא זוחלת
    נטע
    15/09/2008

שלום, התינוקת שלי היא בת 9 וחצי חודשים ועדיין לא זוחלת. היא שוכבת חופשי על הבטן, מסתובבת סביב ציר וזוחלת אחורה. היא אובחנה כבעלת גמישות יתר וטונוס שרירים נמוך, לאחרונה היא החלה להתיישב דרך הבטן תוך כדי פיסוק הרגליים (הגמישות שלה היא חזקה). אני לוקחת אותה לפיזיוטרפיה פעם בשבוע. השאלה שלי היא מה עוד ניתן לעשות על מנת לקדם אותה בזחילה. אודה לעזרתכם, נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת 9 וחצי חודשים לא זוחלת

שירי קאשי
    16/09/2008

הי נטע,
    במידה ואינכם מתקדמים מספיק עם הפיזיוטרפיה אני ממליצה לפנות במקביל גם למדריכת התפתחות תינוקות על מנת לתת תגבור נוסף ולהתנסות בגישה אחרת אשר אולי תתאים לכם יותר.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנטע

דבי גרוס דולב
    16/09/2008

הי נטע
    פיסוק יתר וטונוס שרירים "הולכים" פעמים רבות יחד ובד"כ מקשים על זחילה שכן זחילה דורשת מפרקי ירך יציבים ומאוזנים וההיפוטוניה מהווה לעיתים מכשול בדרך למימושה.
    התיישבות דרך פיסוק יתר היא מעט משובשת ומצביעה על הקושי שציינתי קודם.
    אני ממליצה לבחום התייעצות עם מדריכה להתפתחות תינוקות, דרכה תכירו דרך אחרת להתמודדות עם הקושי, אשמח לעמוד גם אני לרשותכם בנושא זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו