מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי יושבים??אתי15/09/2008
ביתי בת שישה וחצי חודשים, היא כבר מתהפכת וזוחלת במהרה בנוסף כמובן היא מנסה כל הזמן להושיב את עצמה. אני כמובן יודעת שאסור להושיב אותם עדיין ב 90 מעלות. תמיד אני מספקת משענת לגב שלה. ב 1 לספטמבר היא נכנסה למעון ושם המטפלות בתחילה היו מושיבות אותה על הרצפה עם החזקה שלהן, ביקשתי שלא יושיבו אותה . אך עדיין כל הזמן מושיבות אותה על הבירכיים שלהם , וזה מוציא אותי מדעתי! הן טוענות שזה בסדר ואף רצוי. כמובן שזה מקל עליהן . בבקשה אני אשמח לחוות דעת דחופה. בכבוד רב אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה
שירי קאשי16/09/2008הי אתי,
המצב הרצוי הוא שתינוק ילמד להתישב בכוחות עצמו. שלב זה מגיע לאחר שלמד להעמד על שש ומשם הוא מטה את הטוסיק מעט אחורה והצידה עד לישיבה. כאשר מושיבים תינוק טרם הזמן (גם אם מבחינת פיזית הוא מוכן לכך) הוא מדלג על שלב הלימוד (שגם הוא חשוב מאוד), הוא מדלג על לימוד המעברים בין שכיבה לישיבה ולכן זה פוגע גם ברכישת מיומנויות של התנהלות במרחב, במידה וטרם זוחל הוא עלול להתחיל לפתח זחילה על הטוסיק במקום זחילת גחון ו/או זחילת שש. תינוק שמושיבים אותו מפתח רצון לשבת כל הזמן כיוון שבתנוחה זו נוח לו יותר, ידיו וראשו חופשיים יותר ולכן כבר קשה להחזירו אחורה על מנת שיפתח נכון את השלבים הקודמים.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה מקצועית
אתי21/09/2008שירי תודה רבה על התשובה המקצועית והמפורטת.עזרת לי מאוד . בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה . אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה
שירי קאשי21/09/2008שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולמשפחתך.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)