מתי יושבים??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי יושבים??
    אתי
    15/09/2008

ביתי בת שישה וחצי חודשים, היא כבר מתהפכת וזוחלת במהרה בנוסף כמובן היא מנסה כל הזמן להושיב את עצמה. אני כמובן יודעת שאסור להושיב אותם עדיין ב 90 מעלות. תמיד אני מספקת משענת לגב שלה. ב 1 לספטמבר היא נכנסה למעון ושם המטפלות בתחילה היו מושיבות אותה על הרצפה עם החזקה שלהן, ביקשתי שלא יושיבו אותה . אך עדיין כל הזמן מושיבות אותה על הבירכיים שלהם , וזה מוציא אותי מדעתי! הן טוענות שזה בסדר ואף רצוי. כמובן שזה מקל עליהן . בבקשה אני אשמח לחוות דעת דחופה. בכבוד רב אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי יושבים??

הוספת תגובה

• ישיבה

שירי קאשי
    16/09/2008

הי אתי,
    המצב הרצוי הוא שתינוק ילמד להתישב בכוחות עצמו. שלב זה מגיע לאחר שלמד להעמד על שש ומשם הוא מטה את הטוסיק מעט אחורה והצידה עד לישיבה. כאשר מושיבים תינוק טרם הזמן (גם אם מבחינת פיזית הוא מוכן לכך) הוא מדלג על שלב הלימוד (שגם הוא חשוב מאוד), הוא מדלג על לימוד המעברים בין שכיבה לישיבה ולכן זה פוגע גם ברכישת מיומנויות של התנהלות במרחב, במידה וטרם זוחל הוא עלול להתחיל לפתח זחילה על הטוסיק במקום זחילת גחון ו/או זחילת שש. תינוק שמושיבים אותו מפתח רצון לשבת כל הזמן כיוון שבתנוחה זו נוח לו יותר, ידיו וראשו חופשיים יותר ולכן כבר קשה להחזירו אחורה על מנת שיפתח נכון את השלבים הקודמים.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מקצועית

אתי
    21/09/2008

שירי תודה רבה על התשובה המקצועית והמפורטת.עזרת לי מאוד . בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה . אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה

שירי קאשי
    21/09/2008

שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולמשפחתך.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו