נפילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילות
    עדי
    19/09/2008

התינוקת שלי בת 7 חודשים, המשחק היחידי שמעניין אותה כרגע זה לעמוד היא מחפשת לטפס ולהחזיק בכל מני דברים (בשולחן, בקיר, בשידה) ולעמוד. כתוצאה מכך , בכל יום היא נופלת לפחות פעמיים ומקבלת מכה בראש. לפעמים פחות חזק ולפעמים יותר. לכן רב היום אני עסוקה בלהוריד אותה חזרה לרצפה לאחר שהיא נעמדת. הבעיה שאי אפשר כל הזמן להוריד אותה אחרת זה לעשות את זה כל הזמן או לשים אותה בלול. השאלה שלי מהו הנזק הנגרם לה כתוצאה מהנפילות האלו , זה כבר מתחיל להדאיג. איך יודעים שנפילה היא חזקה מדי או פחות? היום למשל היא נפלה על מעמידה על הפנים וקיבלה מכה באף ובכתה המון. מצד שני אי אפשר לקחת לרופא אחרי כל נפילה כי אז לפחות פעמיים ביום... בקיצור מה עושים והאם יכול להיות שנגרם לה איזשהוא נזק? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילות

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

דבי גרוס דולב
    19/09/2008

הי עדי
    מה שצריך לבדוק זה דווקא את שלבי ההתפתחות של ביתך עד כה, האם היא הקדימה לעמוד? האם היא זוחלת באופן חופשי? אם העמידה הגיעה לפני הזחילה הרי שחסר שלב בהתפתחות המוטורית שמקשה על העמידה וחסר שם הבסיס והשלב הקודם שאמור להקנות את התנאים לעמידה יציבה יותר.
    אשמח אם תעני על שאלתי ואמשיך בהתייחסות ובעיצות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

עדי
    21/09/2008

בהמשך לתשובתך, היא זוחלת באופן חופשי, היא היא קודם זחלה ואז החלה לעמוד. אגב העמידה שלה כבר יותר יציבה, היא עדיין נופלת אבל ברב הנפילות היא למדה לבלום את עצמה, נופלת לישיבה או לצד מדי פעם עדיין מקבלת מכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו