בעיית שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שינה
    יפית
    22/09/2008

היי, בתי בת 11 חודשים, עד לפני שבועיים היא הייתה נרדמת עד הבוקר בלי להתעורר. בשבועיים האחרונים היא לא מוכנה לישון לבד והיא מתעוררת כמה פעמים בלילה והיא חוזרת לישון רק במיטה שלנו, היא לא מוכנה לישון במיטה שלה. אתמול ניסיתי להשאיר אותה לבדה במיטה שתישן לבד אבל היא במשך שעה וחצי עמדה ובכתה שנבוא להוציא אותה מהמיטה וברגע ששמנו אותה במיטה שלנו היא חייכה והיתה מאושרת ונרדמה תוך שניה. אני אודה לך אם תוכלי לייעץ לי מה לעשות.. יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שינה

הוספת תגובה

• תגובה ליפית

דבי גרוס דולב
    22/09/2008

הי יפית
    יתכן ומה שאת מתארת הוא חרדת נטישה ומודעות ליכולת התינוק להשפיע על מצבים שונים.
    היכולת לשנות את זה תלויה מאוד ברצון שלכם לשנות את זה לעומת קבלה של הדברים ומתן מענה לצרכיה. אני מנסה להגיד שאתם יכולים להחליט שזה מה שאתם נותנים לה כרגע או שאתם מתעקשים להמשיך עם הרגלי השינה הקודמים. אם ברצונכם להמשיך בהרגלי השינה הקודמים הרי שעליכם לעשות עבודה איטית של השכבה במיטתה והתעקשות להשאירה שם, כמובן שלא בכל מחיר של בכי. בכל פעם להרימה מהמיטה, להרגיעה ולהחזיר לשם, חשוב להיות עקביים בעניין זה ויחד עם זה להיות רגישים לצרכיה. תהליך העבודה ועד כמה רחוק ללכת הוא מאוד אינדיווידואליים ותלויים במה שאתם מאמינים. שינויים בשינה ובכלל מתרחשים כל הזמן.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו