אי הכנסת חפצים לפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הכנסת חפצים לפה
    מיטל
    02/10/2008

שלום הבת שלי בת 8 חודשים, היא מאוד אוהת להכניס ידיים לפה אך היא לא מכניסה חפצים לפה ביוזמתה (כולל אוכל) כיצד ניתן לעודד אותה כן להכניס חפצים לפה? תודה ושנה טובה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הכנסת חפצים לפה

הוספת תגובה

• אי הכנסת חפצים לפה

שירי קאשי
    05/10/2008

הי מיטל,
    כיוון שהיא כן מכניסה ידיים לפה לא הייתי כל כך מודאגת. בכדי לעודד את הכנסת החפצים ניתן לגרות עם חפץ את פנים כף היד ולאחר מכן את צידי הפה על מנת לעורר את הרפלקס שאחראי על תפיסה והבאה לפה. לגבי אוכל לא להתיאש ופשוט להמשיך ולהציע לה, לאכול לידה וכו'. בסופו של דבר היא תעשה גם את זה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה+תוספת

שלי
    10/10/2008

תודה רבה! בנתיים נועה החלה להתיישב המון... שכחתי לציין שהיא גמישת יתר, אילו תרגילים יוכלו לסייע לה? תודה שוב, שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה+תוספת

שירי קאשי
    12/10/2008

הי שלי,
    אשמח אם תזכירי בת כמה נועה ומה הרקע. ופתחי שאלה חדשה על מנת שנוכל להתייחס ביתר קלות.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו