בן 5 חודשים רוצה ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 5 חודשים רוצה ידיים
    אלינה
    05/10/2008

שלום רב בני בן חמישה חודשים כאשר אני בבית איתו כל הזמן הוא רוצה להיות על הידים אני שמה אותו במשטח המשחקים או במיטה או בלול ואחרי חמש דקות הוא בוכה חזק מאוד ללא קשר לאוכל או עיפות או כאבים אחרים , ברגע שאני לוקחת אותו הבכי נפסק וככה שוב ושוב. , תופעה זו הופיע לפני כשבוע לעומת זו כאשר בעלי איתו אז תופעה זו קטנה אך גם קיימת . המצב הגיע לזה שקשה לי לשים אותו במשטח ההתחלה מבלי שיבכה ויבקש להיות על הידים איך אפשר לגרום לו להיגמל מלרצות להיות כל הזמן על הידים תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 5 חודשים רוצה ידיים

הוספת תגובה

• בן 5 חודשים רוצה ידיים

שירי קאשי
    05/10/2008

הי אלינה,
    בנך רוצה בנוכחותך ובצדק. אל תשכחי שהוא עדיין קטן וזקוק לך לידו. הוא מנסה כל דרך אפשרית מבחינתו בכדי לגרום לך להיות קרובה יותר אליו. בזמן שאת שמה אותו על משטח שכבי לידו ושחקי איתו בשכיבה. גם כאשר הוא בוכה לא חייבים מיד להרים אלא לשכב לידו, לעניין אותו במשחק, להרגיע במגע וכו'. באופן זה הוא יתרגל להשאר יותר זמן ללא צורך בידיים ובהדרגה גם יהיה ניתן להשאירו לשחק לבד לפרקי זמן מעט ארוכים יותר.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו