מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 7 חודשיםשני07/10/2008
שלום, הבת שלי בת 7 חודשים מתהפכת לשני הצדדים אבל לא זוחלת.. כשאני שמה אותה מעל מכשולים היא ישר מתהפכת... עשיתי לה את התרגיל שמשכבים על הגב עם כפות רגליים על המזרן ומקפיצים את האגן אבל היא לא מגיבה... כשהיא על הבטן היא בועטת את הרגליים באוויר ולא כנגד המזרון/ריצפה.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנטע
דבי גרוס דולב07/10/2008הי נטע
ביתך אמנם לא נמצאת בעיכוב רציני אבל את מתארת משהו שבכל זאת עלול להקשות עליה את התחלת הזחילה וזה הבריחה משכיבה על הבטן והקשתת הגוף בזמן שכיבה על הבטן, אם הבנתי נכון. שתי התופעות עלולות להעיד על קיצור של שרירי הגב ובשל כך הקשתת יתר וקושי בכפיפה,
כל הנ"ל מקשים על התחלת זחילה. אשמח לשמוע פרטים נוספים על מנת לתת לך תרגילים
ואשמח לשמוע האם נסיון האבחון שלי מתאים למה שאת רואה אצל ביתך.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שני07/10/2008היי דבי, תודה על העזרה, היא לא בורחת משכיבה על הבטן אין לה בעיה עם זה אם אני שמה לה משחק שהיא תגיע אליו אין לה בעיה להיות על הבטן ולשחק הרבה זמן.. זה אבל אם אני שמה לה צעצוע רחוק ממנה היא מנסה להגיע אליו בהושטת יד וכשהיא לא מגיעה אליו היא מרימה את הגב כאילו להיפוך (מקווה שהצלחתי להסביר..) כשאני שמה לה מכשולים לעבור מעליהם היא כאילו לא יודעת איך לזחול ישר היא מנסה להושיט יד ישר וכשלא מגיע לצעצוע ואז שוב "משתמשת בגב" ומתהפכת היא כאילו לא יודעת איך להתקדם ישר.. היא גם לא בועטת ברגליים כנגד המזרון רק באוויר היא כאילו מנסה להגיע רק אם הידיים וכשזה לא הולך היא מתהפכת.. איזה עוד פרטים אני יכולה לספר לך? אני פשוט לא יודעת מה רלוונטי לספר עוד... מקווה שיצא לי ברור אם לא אני טנסה להסביר אחרת.. המון תודה על העזרה, נטע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נטע
דבי גרוס דולב07/10/2008הי נטע
מכיוון שביתך עדיין צעירה ובטווח הגילאים בדרך לזחילה לא הייתי דואגת. בפורום זה תוכלי למצוא תרגילים רבים לעידוד זחילה, נסי אותם ןאם לא תראי שינוי או התקדמות תוך חודש חיזרי אלי.
בברכה
דבי גרוס דולב
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)