מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק רוצה להגיד לשירי קאשי- את בעצמךיעל12/10/2008
נראית ילדה צעירה כלכך ויפה ומתוקה באמת. כל זה מסתמן מהתמונה ששמת חח סתם מחמאה גם אפשר להגיד נכון? רק טוב ושנה טובה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
שירי קאשי12/10/2008תודה יעל,
אני מודה שזה מביך אותי. בכל זאת בשביל ההבהרה אני בת 35 ומצפה לילד שלישי כל יום....
שירי קאשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוווווווו מזל טובבבבב תודיעי לנו
נועה18/10/2008כשזה יקרה? אני ממש שמחה בשבילך. איזה כיף להיות אמא צעירה שנראית עוד יותר צעירה מגילה ממש כיף. חח סליחה שהבכתי אותך פשוט את נראית כמו בת 17 מהממת בצורה יוצאת דופן. ואני לא מסתכלת על נשים אבל התמונה הזאת. את בטח יותר מהממת בחיים עצמם גם שהיא עצמה מהממת התמונה. זהו סליחה אל תרגישי לא נוח תקבלי את הפירגון ותהני שגם נשים יכולות לפרגן. בהצלחהההההההה וכתבי לנו שתלדי אם תוכלי. איזה כיףףףףף. בהצלחה ובמזל טוב אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורות......
שירי קאשי19/10/2008הי נועה וכל שאר האמהות,
זמן קצר אחרי התכתובת הזו כבר הייתי בחדר לידה. היום אני כבר אחרי ועם ילדה שלישית מקסימה (בבית היו בן ובת). וכפי שאתן רואות אני כבר שוב עונה בפורום ושמחה לעזור עד כמה שניתן. אז לכל האמהות (ובעיקר לאמהות לילד ראשון), ההתחלה היא קשה, וגם אני בילד הראשון הייתי אובדת עצות ונזקקתי לכל תמיכה ומילה טובה שיכולתי לקבל וכאמור בילד שלישי החיים כבר נראים אחרת והחזרה ל"שגרה" מהירה יותר. אז לא להתייאש, יש למה לצפות. מיום ליום תרגישו בטוחות יותר ומבינות יותר וגם אם עושים טעיות או לא תמיד יודעים כיצד להתמודד, עצם השאיפה שלכן ללמוד ולשפר היא שעושה אתכן האמהות הטובות ביותר.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)