התפתחות ראיה ושמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות ראיה ושמיעה
    לירי
    16/10/2008

בני בן שלושה וחצי שבועות ונולד בלידה רגילה רציתי לדעת מתי הוא אמור להתחיל ולעקוב אחרי חפצים או רעשים?? כשאני מזיזה חפץ מימין לשמאל הוא לא עוקב עם העיניים וכנ"ל לגבי רעשים האם זה תקין? (אציין כי קבעתי תור לרופא אבל אני רוצה אם יש מקום לדאגה בשלב הזה?) האם יש משמעות לעובדה שנולד בשבוע 36? בתודה לירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות ראיה ושמיעה

הוספת תגובה

• תגובה ללירי

דבי גרוס דולב
    16/10/2008

הי לירי
    בגיל 3 חודשים לערך מתחיל התינוק לעקוב אחרי חפצים. אני לא מאמינה בדאגה אבל כן חושבת שאלו דברים שכדאי לבדוק. לפעמים הקושי לעקוב ימינה ושמאלה נובעים מחוסר תנועתיות בצוואר.
    האם בנך מניע את ראשו ימינה ושמאלה בלי קשר לגירויים? האם הוא מגיב לקולך?
    לעובדה שנולד בשבוע 36 ישנה משמעות, אבל קטנה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

לירי
    16/10/2008

תודה על תשובתך:) בני אכן מניע את הראש ימינה ושמאלה ללא קשר לצליל או חפץ מסויים. אולם אינו מגיב לקולי או לכל קול חזק אחר וגם אם אני מקרבת חפץ קרוב לפניו הוא אינו עוקב אחריו. מה דעתך? חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לירי

דבי גרוס דולב
    16/10/2008

הי לירי
    זה סוג השאלות שקשה לענות עליהן בלי לראות את התינוק. את מוזמנת לחזור אלי לאחר שתפגשו את רופא הילדים ואז אשמח ליעץ לך בהתאם לאבחונו.
    בברכה ובהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו