מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן ה-9 חודשים אינו זוחלעופרה27/10/2008
שלום רב, אני אמא לתאומים בני 9 חודשים {בת ובן}. בתי כבר זוחלת קדימה ומתיישבת באופן יוצא מן הכלל. בני, מעדיף עדיין לשכב על הגב ולהתגלגל מצד לצד. שמתי לב שהוא שוכב על הבטן הוא מרים את הישבן, מקפל חצי רגל אבל במקום לזחול אחורה הוא נשכב על הצד. הרופאה בטיפת חלב המליצה לי לקחת אותו להתפתחות הילד ואני קצת מעדיפה לחכות עם זה. האם אני טועה במחשבה שלי או שיש סיכוי שהוא יתחיל לזחול לבד. אציין כי בזמן שהם יושבים בעגלה הוא מתרומם לישיבה מלאה ללא עזרה. דרך אגב, מה זה אומר שהם מכניסים את כפות רגליהם לתוך הפה? אודה לתשובתכם, עופרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לעופרה
דבי גרוס דולב27/10/2008הי עופרה
בין זוגות רבים של תאומים ישנם הבדלים בהתפתחות. בנך אכן מאחר מעט בהתפתחותו המוטורית ואני בד"כ לא ממליצה לחכות עם זה. פעמים רבות, איחור בהתפתחות מצביע על קושי כשלהו במערכת שדכאי ורצוי לעזור לו. יש כמובן סיכוי שהוא יתחיל לזחול לבד אבל קשה לי לדעת מתי וכיצד, האם זה יבוא עם פיצוי תנועתי כשלהו או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברח לי.. המשך.
דבי גרוס דולב27/10/2008התישבות דרך שרירי הבטן איננה התישבות מאורגנת. שתישבות נכונה ומאורגנת היא כזאת שקורת דרך עמידת 6, הטיית הטוסיק לאחור וישיבה.
מכיוון שאנני יודעת מה הסיבה לקושי של בנך לא אוכל לתת לך תרגילים. אני ממליצה לפנות למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לקבל אבחון מדויק ותרגילים לתרגות יומיומי בבית.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על היחס ומתן התשובה
עופרה28/10/2008אחרי התלבטות החלטתי לפנות להתפתחות הילד ולקבל עזרה. אני מקווה שאין בעיה רצינית והכל יפתר במהרה. שוב, הרבה תודה על היחס. המשך יום נפלא - עופרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על היחס ומתן התשובה
עופרה28/10/2008אחרי התלבטות החלטתי לפנות להתפתחות הילד ולקבל עזרה. אני מקווה שאין בעיה רצינית והכל יפתר במהרה. שוב, הרבה תודה על היחס. המשך יום נפלא - עופרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)