מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    יוליה
    02/11/2008

שלום לכן! התינוק שלי חודש וחצי וכל הזמן הזה אנו נלחמים איתו בשעות הלילה- הוא לא יושן ולא נרדם אחרי האכלות!!! מה שקורה זה עד שהוא נרדם פתאום הוא מתחיל להזיז את הידיים ואז הוא מאיר את עצמו עם הידיים ומתחיל לבכות עד שאני מרגיעה אותו והוא סוף סוף נרדם עוברת חצי שעה והוא עוד פעם העיר את עצמו עם הידיים והתחיל לצרוח.... איך אפשר להילחם עם זה? מה עושים אני מאוד מתעייפת ולא ישנה בלילה... ביום הואיושן עליי על הבטן כאשר גם התינוק על הבטן ויושן רצוף 3 שעות אך כשאני רוצה להעביר אותו למיטה הוא מתעורר וצורח כך שהוא מגביל אותי בפעילות יומית כשיושן עליי אני גם מרותקת לספה... מה עושים??.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• תגובה ליוליה

דבי גרוס דולב
    02/11/2008

הי יוליה
    לתינוקות רבים קשה ההירדמות ויש חוסר שקט שמתלווה אליה. את יכולה לעזור לבנך ע"י עטיפתו בשמיכה הדוקה לגוף כדי שתנועות ידיו ורגליו לא יעירו אותו. ישנם תינוקות שעבורם זה פתרון נפלא ועובד טוב אבל יש כאלה שלא אוהבים זאת מפני שזה מגביל את התנועה שלהם, בכל מקרה שווה לנסות זאת. תינוקות רבים ישנים טוב יותר על הבטן ,כדאי בשעות עירות שלך לנסות להרדימו על הבטן, תחת השגחה שלך. את ההרדמה לעשות תןך טפיחות קצביות על הגוף.
    יתכן גם שבנך זקוק לתנועה לפני השינה כדי להוריד מעט ממתח גופו, תנסי לערסל אותו או אפילו להשתמש במנשא ואז להוסיף קפיצות מונוטוניות על כדור פזיו וכך להרגיע את כל מערכות גופו לקראת שינה. דבר נוסף ששוה לנסות הוא לעסות את גופו עיסוי עמוק לפני ההרדמה.
    חשוב לזכור שמדובר בתקופה ודברים משתנים ככל שהתינוק גדל.
    מאחלת לכם לילות טובים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו