היי בהמשך למה שכתבתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי בהמשך למה שכתבתי
    אוראל
    03/11/2008

היי בהמשך למה שכתבתי לך על בני הייתי אצל רופאת ילדים והיא אמרה לי שלבן שלי אין בעיה של טונוס שרירים גבוה, הוא פשוט מפותח, איך אני יכולה לעזור לו לשבת???? אני מכירה תינוק בן 8 חודשים שהולך ללא תמיכה,.... אז אני מאמינה שהוא מתקדם טוב.....מה דעתך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי בהמשך למה שכתבתי

הוספת תגובה

• תגובה לאוראל

דבי גרוס דולב
    04/11/2008

הי אוראל
    לפעמים ההסתכלות שלנו על ההתפתחות מעט שונה מזו של רופאי הילדים ורופאי ההתפתחות שכן דרך ההסתכלות היא שונה והדרך ממנה אנו יוצאים (פלדנקרייז) שונה. לכן מה שיכול להחשב בעיננו טונוס גבוה לא בהכרח יראה כך בעיני רופא ילדים. ובכל זאת אני אומרת זאת בהסתיגות מפני שלא אבחנתי את בנך ואינני יודעת אם אכן יש לו טונוס מוגבר. אתן לך מספר תרגילים לעידוד התישבות:
    1. להושיב את התינוק בישיבה משוכלת כשרגל רודפת רגל, להחזיק לו את הרגליים כך ולגרות אותו ע"י צעצוע לרדת ל6 ורק אז לעזוב לו את הרגליים. זהו תרגיל מצוין ללד את הגוף לרדת ולעלות מעמידת 6 לשיבה.
    2. כשהוא על 6 לעמוד מאחוריו ולהטות את הטוסיק באלכסון לכיוון ישיבה, פעם ימינה ופעם שמאלה.
    3. להושיב על כדור פזיו ולגלגל קדימה אחורה וימינה ושמאלה.

שיהיה בהצלחה ותחזרי לספר איך הולך
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו