ישיבה וזחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה וזחילה
    שירלי
    09/11/2008

שלום רב בני נולד בשבוע 34+5 היום בן תשעה חודשים ושבוע כרונולוגית ושמונה חודשים מתוקן. התחיל להתהפך דו-צדדי בגיל 6 חודשים והחלד לזחול על הגחון ולנוע קדימה אחורה לפני כשלושה שבועות. הוא עדיין אינו יושב ואינו זוחל על 6, האם אני אמורה להיות מודאגת? האם כדאי לי לפנות לפיזותרפיה. רופא הילדים כל הזמן אומר לי, שעליי להיות סובלנית היות והילד נולד לפני הזמן ולכן יש להסתכל על הגיל המתוקן ולא הכרונולוגי. מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה וזחילה

הוספת תגובה

• תגוהנ לשירלי

דבי גרוס דולב
    09/11/2008

הי שירלי
    אנחנו אכן מתייחסים לגילו המתוקן של התינוק כשאנו בוחנים את התפתחותו המוטורית. בנך התחיל את הכל מעט מאוחר אבל אני לא מוצאת מקום לדאגה, תני לו עוד כחודש להיות על הגחון ולשכלל את הזחילה שם ואז יש לצפות שיעלה על 6 וייתישב, התיישבות יכולה להגיע רק אחרי עלייה על 6.
    אם לא תראי התקדמות עד אז כדאי אולי לשקול אבחון, אני כמובן ממליצה על מדריכה להתפתחות תינוקות אבל את כמובן תבחרי את סוג הטיפול. בכל מקרה, אני פה אם תרצי לפנות אלינו שוב,
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו