מה דעתך על הוצאה מהתינוקייה לטובת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתך על הוצאה מהתינוקייה לטובת
    דנה
    11/11/2008

מטפלת? ביתי בת 8 וחצי חודשים. מגיל חצי שנה בתינוקייה. היא מאוד אוהבת את הגן ובעיקר את הילדים. הבעיה שהיא יותר בבית מאשר בגן כי כל הזמן חולה. היא מסכנונת נורא כל פעם מחדש ואנחנו כבר סיימנו את כל ימי החופש וחופשת מחלת הילד שהיו לנו. לכן חשבנו ללכת לכיוון מטפלת שעליה קבלתי המלצות חמות. השאלה מה מבחינת הילדה? האם תרגיש? האם ישפיע עליה? תתגעגע לחברה אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לניראל

דבי גרוס דולב
    11/11/2008

הי ניראל
    אני חושבת שעבור תינוק בגיל זה ,חברה של ילדים היא דבר חשוב ,במיוחד אם כבר התרגל לזה. הדבר מלמד את התינוק לשחק ליד ילדים אחרים, מלמד אותו שהוא לא מרכז העניינים ותומך מאוד בהתפתחות המוטורית והקוגניטיבית. נראה לי שיותר נכון להשקיע מאמצים ברפואה מונעת, אולי התייעצות עם מטפל אלטרנטיבי כלשהו, כך קל יהיה לילדה יותר מאשר לשנות לעבור ממסגרת תוססת ומוכרת למסגרת של אחד על אחד. תינוקות רבים חולים בתחילת הגן אבל אני מאמינה ,גם מנסיוני האישי, שניתן לטפל בזה ולתמוך בבריאותו באמצעים שונים, תלוי בתפיסת חייכם.
    תהיו בריאים
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו