בני בן חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן חודשיים
    שירלי
    14/07/2007

שלום אני אמא טריה ויש לי בן שאוטוטו בין חודשיים אבל הוא לא מרבה בשינה וגם שסוף סוף הוא קצת השינהעצמה קלה וברגע שאני מניחה אותו בעריסה הוא מתעורר כאילו כולם האם זה [a href=http:// id=link]בסדר??
    הוא ערני לגילו והוא אף מרים את ראשו כמעט בכול הזדמנות האם זה שלב מתקדם לגילו הוא [/a]שזה בסדר??
    בקשר ללילות הלילות
    "לבנים" הוא קםכול 3 שעות לאכול ?? מתי הוא השלב שבו השינה תהיה קצת יותר ארוכה ומתי הוא מתחיל לאכול דייסה ?

תודה ,
    מצטערת על כול השאלות אבל זה חלק מהתפקיד המיוחד שלי להיות אמא מאושרת כמובן,
    תודה ,
    אשמח לקבל תשובות

שירלי אמסלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן חודשיים

הוספת תגובה

• תגובה

עינת דולב-הדס
    14/07/2007

שירלי יקרה,
    מזל טוב חמודה, את אמא וזה אכן כהגדרתך תפקיד מאושר. זה גם כמו שאת בטח מרגישה תפקיד מלא בסימני שאלה, איך? למה? כמה זמן? מה עכשיו? עד מתי? ועוד ועוד.
    אני רוצה לבשר לך שכל תינוק הוא תינוק שונה ואינדבידואלי ויש כל כך הרבה משתנים שבגללם ובזכותם הוא מי שהוא. הרי היה ממש משעמם אם כל התינוקות היו אותו הדבר לא? כמובן שבטח היה יותר קל כי ספר ההוראות היה מדייק ועוזר...
    לענייננו, יש תינוקות שישנים יותר ויש כאלה שישנים פחות, בגדול אם תינוקך מרוצה, עירני ונינוח בשאר הזמן הכל לכאורה בסדר. מה לא בסדר? את צריכה להבין ששנת לילה של תינוקות מגיעה באיזור גיל 3-4 חודשים כאשר שנת לילה של תינוק מוגדרת כחמש שעות ברצף. וגם בגיל 3-4 חודשים יש הרבה תינוקות שממשיכים להתעורר בלילות. כל פעם מסיבה אחרת, יהיו אלה השינויים המוטורים שיכולים להעיר אותם, מתח בשרירים אם יש כזה, צמיחה של שיניים, רפלקס הבהלה (מורו), קביעות אובייקט ופחד מזרים ועוד אין ספור סיבות. אין זה קשור לאוכל של התינוק, לפעמים עומס מזון (כמו דייסה) כבדים לעיכול לתינוק ודווקא יוצרים את הפעולה ההפוכה והתינוק מתעורר מגזים וכאבי בטן. את מיניקה אותו או שהוא אוכל פורמולה?
    בכל אופן עצתי אלייך היי קשובה לתינוקך, זרמי איתו וסמכי על האינטואיציה שלך. את אמא שלו ומן הסתם מכירה אותו הכי טוב, הוא היה בבטנך 9 חודשים לא? במקביל קראי הרבה בנושא ההורות ולמה לצפות, יש כתבות רבות וטובות אך נסי לעשות את הסינון שמתאים לך ולתינוקך.
    אני מצרפת לינק למאמר בנושא שנת החיים הראשונה של התינוק.
    http://www.first-step.co.il/html/hamlaza1.htm#שנת
    באתר יש עוד כתבות שיכולות לעניין אותך. הייתי ממליצה לך גם להכנס לפורומים בנושא שינת תינוקות, אולי קיים כזה של פרופ' אבי שדה מאוניברסיטת ת"א. אני יודעת שהוא מתמחה בשנת תינוקות אבל לא מכירה פורום שלו, נסי לחפש.
    בכל מקרה, שוב מזל טוב, ובכל שאלה אני כאן בשבילך.
    לילה טוב
    עינת דולב הדס
    מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
    www.first-step.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

שירלי
    24/07/2007

עינת בוקר טוב ,
    אני מודה לך על התייחסותך המהירה ,
    ותודה על זה שאת תמיד פה בשביל כולן...
    המשך יום נפלא ,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף גדול

עינת דולב-הדס
    25/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו