בת 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 10 חודשים
    שחר
    15/11/2008

שלום שמי שחר, ביתי בת 10 חודשים ומס ימים. הדאגה שלי שהיא עדיין לא יודעת לזחול זחילה על 6 ובטח לא מנסה להעמד. היא הרימה את הראש מגיל 4 חודשים, החלה לזחול מגיל 8 חודשים ומהר מאוד כשהיא רוצה להגיע לדברים שמעניינים אותה. היא יושבת רק שאני משיבה אותה בצורה יציבה מאוד, היא מפחדת לצאת ממצב ישיבה לשכיבה אך החלה ללמוד זאת. הפחד שלי שהיא עדיין לא מתחילה לזחול על 6 ולא יודעת לשבת לבד. אנא חיזרו אליי עם תשובה מהירה, אני אמא מודאגת מאוד. תודה שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 10 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לשחר

דבי גרוס דולב
    16/11/2008

הי שחר
    התינוקת שלך מעט התעכבה עד עכשיו בהתפתחותה המוטורית ויתכן כי גם זחילת ה6 מתעכבת., השאלה היא למה. קשה לאבחן ולדעת מרחוק מה הסיבה לעיכוב אבל אני כן יכולה להגיד שהושבת תינוק לפני שיודע לעשות זאת בעצמו איננה בריאה לגבו ואף עלולה בעצמה לגרום לעיכוב. הושבה טרם עת עלולה לפגוע במוטיבציה וכן יכולה לשבש את ההתפתחות המוטורית שכן ההתיישבות העצמאית מלמדת מיומנויות שנחסכות מביתך עכב הושבה. לשבת בעצמה בטח שאיננה יכולה מפני שזה קורה לאחר עלייה על 6 ומשם התישבות. לא הייתי דואגת אבל כן הייתי שוקלת פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לקבל אבחון וללמוד תרגילים שיעזרו לביתך להתגבר על הקושי ולדעת את המיומנויות החסרות לזחילת 6. אשמח גם אני לעמוד לרשותכם טלפונית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו