בן 7 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7 שבועות
    נשר
    15/11/2008

שלום, בני בן 7 שבועות. אני עובדת איתו על חיזוק חגורת הכתפיים על ידי השכבה על הבטן, ושמתי לב שהוא מפנה את ראשו תמיד לצד שמאל. האם זה מהווה בעיה ואם כן אשמח אם תדריכו אותי בעניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7 שבועות

הוספת תגובה

• תגובה לדידי

דבי גרוס דולב
    16/11/2008

הי דידי
    האם לבנך יש נטייה של הראש רק בעת שכיבה על הבטן או גם כשהוא שוכב על גבו? האם זו רק נטייה או שיש רק צד אחד אליו הוא פונה? אשמח שתעני על שאלותי.
    ובנתיים, כדי לאזן את הצוואר בהמשך לעמוד השדרה צריך להשכיב את התינוק הרבה על צדדיו, שני הצדדים, גם זה שקל לו. השכבה על הצד גורמת לשרירי הצוואר להתאזן ולהתיישר לשני הצדדים ולהקל על הפניית הראש בסימטריה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נשר
    17/11/2008

שלום דבי, הפניית הראש לשמאל היא בעיקר בעת שכיבה על הבטן. בשכיבה על הגב הראש לרוב מופנה לשמאל, אך לא תמיד (אני מניחה שהרבה משום שהמיטה שלנו היא לשמאלו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו