התפתחות מילולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות מילולית
    עדי
    16/11/2008

שלום רב, בני עוד כיומיים בן 8 חודשים. עד לפני מספר ימים היה מפטפט ואף אומר אבבא...וביומיים האחרונים הוא פשוט הפסיק לפטפט...ממש מוזר. יצוין כי הוא קצת חולה יש לו שלשולים וגם צומחת לו בדיוק שן קדמית. הוא במצב רוח ירוד בכלל ואני ממש מודאגת. הרופא אוצר שזה וירוס, אבל אני תוהה האם אכן כשהילד חולה הוא גם אמור להפסיק לפטפט. אני חוששת שמא עשו לו משהו במעון..... מה דעתכם?\ תודה, עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות מילולית

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

דבי גרוס דולב
    16/11/2008

הי עדי
    בקיעת שיניים ומחלה הם בהחלט סיבה טובה לנסיגה בתקשורת המילולית. יציאת שן מלווה פעמים רבות בתופעות נוספות שנראות על פניו לא קשורות אבל מסתבר שהן כן.
    לפעמים גם יש נסיגה בהתפתחות של דבר אחד לטובת מוטיב אחר בהתפתחות והדבר נורמלי וטבעי לחלוטין.
    לא נראה לי שיש מקום לדאגה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על גובתכם

עדי
    17/11/2008

אני חייבת לציין שכאמא צעירה ממש חיפשתי פורום שיוכל לתת לי תשובות שמעיקות עלי בקשר להתפתחות של הבן שלי,ואני שמחה לגלות שאתם פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו