חוסר שקט מתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שקט מתמשך
    אודי חמודי
    18/11/2008

שלום וברכה, בני בן חצי שנה ומאז הלידה הוא סובל מחוסר שקט תמידי,בהתחלה היו לו המון גזים אז הרופאים ובטיפת חלב אמרו שזה יכול להימשך עד 3 חודשים,הוא ינק כחודש מהלידה ומגיל חודש הוא אוכל מטרנה. אנחנו לא זוכרים מתי הילד ישן יותר משעתיים רצוף,כולל בלילה,הוא כל הזמן בוכה ולא ברור לנו למה. לקחנו אותו לפיזיותרפיה לא יותר מטיפול אחד כי אמרו לנו שהוא לא זקוק לזה,פעם החלפנו לו בהמלצת רופא את האוכל לנוטרמיגן וזה היה גרוע אז חזרנו מיד למטרנה . לעיתים באמת הוא משלשל ושומעים שיש לו גזים,אבל לא נראה לי שבגיל חצי שנה ילד צריך לצרוח וממש לצרוח ולבכות מגזים. השבוע החלפנו לו את האוכל ממטרנה לסימילאק בתקווה רבה שזה יעזור,בינתיים ביומיים הראשונים אין שום סימן שזה מרגיע אותו. אנחנו ממש אובדי עצות ..עשינו לו צילומים למיניהם והכל יצא תקין בדיקות דם וכו'... אף אחד לא יודע מה להגיד לנו. כשהוא נולד והיה בן כחודש הרופאה אמרה שהוא ילד נודניק וזה לא כ"כ היה מקובל עלינו כי הוא היה ישן כשעתיים ביממה וידענו שמשהו מפריע אז קיבלנו את תרוץ הגזים,אבל היום בן חצי שנה כבר קשה לנו להאמין. הוא בוכה ממש הרבה ולא שקט בכלל. האם מישהו מכיר/נתקל בתופעה?? יש לכם אולי עצות ופתרונות? אני ממש אשמח לשמוע תבוא עליכם הברכה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שקט מתמשך

הוספת תגובה

• תגובה חאודי חמודי

דבי גרוס דולב
    19/11/2008

שלום
    מה שאת מתארת אכן נשמע קשה גם עבור התינוק וגם עבורכם. לא בטוח שחוסר השקט שלו תלוי רק במזון שהוא מקבל אבל קשה לי לדעת דרך פורום זה מה מעיק על בנך. איך היה ההריון שלך והלידה?
    לעיתים יש להיריון וללידה השפעה רבה על תחילת חייו של תינוק. בנוסף יוכל להיות שיש בגופו של בנך מתח רב אשר מקשה עליו את ההתמודדות ומשרה בו חוסר שקט. בלי לאבחן ולהכיר מקרוב, המירב שאני יכולה להמליץ הוא על הרבה הרבה מגע עמוק, עיסויים, טפיחות ובכלל מגע על מנת להרפות את גופו, הרבה ידיים, שימוש במנשא והרבה קירבה וחום כי אני בטוחה שלא קל לו.
    בנוסף כדאי אולי לשקול יעוץ ואבחון של מדריכה להתפתחות תינוקות שתוכל אולי לאבחן משהו מדויק יותר ותיתן לכם תרגילים ותרגול בבית.
    מאחלת לכם ימים טובים יותר
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו