מינשא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינשא
    שני
    21/11/2008

אני נורא רוצה מינשא לתינוקי בן 3.5 חודשים. קניתי משילב מינשא שהוא לא מבד. הסתבכתי כהוגן בלהכניס אותו. אני אם חד הורית ואין לי עזרה בלהכניס את התינוק. הוא גם בכה. מה עושים? איזה מינשא מומלץ? יש לציין שהוא לא תינוק קטן אלא ארוך וגדול ושוקל 6.5 ק"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינשא

הוספת תגובה

• מנשא

שירי קאשי
    23/11/2008

הי שני,
    אני הכי ממליצה על מנשאי הבד. הם נותנים תמיכה מלאה לתינוק, מאפשרים ערסול, מתאימים לכל השלבים ומאפשרים תנוחות רבות. כיוון שבנך כבר יחסית גדול ניתן לבחור גם במנשאים אחרים בהתאם לנוחות שלך. כל המנשאים שאני מכירהמיועדים להכנסת התינוק לבד ללא עזרה פרט למנשאי גב או תנוחות גב. בכל מקרה זה רק עניין של מיומנות שצריך לרכוש ואז השימוש בכל מנשא הופך לפשוט. אני ממליצה לך לפני שאת רוכשת מנשא נוסף, לגשת לחנות בה קנית את המנשא ולבקש הדרכה כיצד להשתמש בו. לגבי הבכי לרוב לאחר שמתחילים בתנועה התינוק נרגע במנשא.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו