מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות מוטוריתשרית30/11/2008
שלום שחר ביתי בת 10 חודשים ושבוע היא לא מתהפכת מהבטן לגב רק מהגב לבטן (פעמים בודדות מתוך שינה היא כן מתהפכת) היא יושבת זקוף ויציב במידה ואני מושיבה אותה היא לא עוברת לבד משכיבה על הבטן לישיבה וההיפך , היא לא יודעת לעבור מישיבה לשכיבה ואם צעצוע אינו בהישג ידה היא תיוותר ולא תנסה להגיע אליו כי היא מפחדת ליפול או פשוט עצלנית בנוסף לאחרונה התחילה לזחול אך רק על הבטן אני מרגישה שאני צריכה להדריך אותה לעשות זאת ואני עוזרת לה לעבור ממצב למצב אך אולי לא בדרך הנכונה. כל הילדים איתה בגן גם היותר קטנים עושים הכל, ולכן אני מודאגת מהפיגור בהתפתחות אשמח לייעוץ תודה-שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הןספה
שרית30/11/2008כשהיא על הרצפה היא מעלה את הגוף יפה על 6 ואפילו מתנדנדת קדימה אחורה אך ברגע שרוצה להתקדם היא יורדת על הגחון, דבר נוסף ששמתי לב זה שיותר קל לה לדחוף עם ימין ואז לגרור את רגל שמאל, היא זוחלת כך בכל הבית. מה שבעיקר מציק לי זה שהיא לא יושבת לבד ולא יורדת לשכיבה לבד. היא ניסתה פעם אחת מישיבה לעבור לזחילה ונפלה והתחילה לבכות, מאז היא לא מנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזחילה וישיבה
שירי קאשי02/12/2008הי שרית,
כדאי ומומלץ לעבוד עם בתך על שיפור המיומנויות המוטוריות שלה. את יכולה ליישם בבית תרגילים כללים לגבי זחילה וישיבה מהפורום אך יש צורך באבחון על מנת לתת לך תרגילים ספציפיים ולהדריך אותך כיצד לעבוד. אני ממליצה בחום לקבוע שיעור כזה עם מדריכה להתפתחות תינוקות.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)