מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרים לתינוקת בת חצי שנה!קרן06/12/2008
שלום רב, בתי בת חצי שנה ינקה הנקה מלאה עד עכשיו.. ניסיתי לתת לה תחליף והיא סירבה בכל תוקף .. אני מנסה כבר כמעט חודש.. ולאחרונה הוספתי סוכר בדייסה שלה והיא אכלה בכיף!!! שאלתי היא האם מותר להוסיף כל פעם סוכר ..? מס' פעמים ביום? זה לא יכול לגרום לנזקים כלשהם? ( בלי סוכר היא לא אוכלתת...) בנוסף בלילות היא קמה הרבה ומתקשה לישון.. קשה לי נורא... יש איזשהי דרך לפתור זאת...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לקרן
דבי גרוס דולב06/12/2008הי קרן
אני לא מתמחה בתזונה אבל מנסיוני ומהידע שלי מאוד לא מומלץ לתת סוכרים לתינוקת בת חצי שנה ובטח שלא כעידוד לאכילה, זה יוצר התנייה מאוד לא בריאה. מעבר לכך שדייסה לא מהווה תחליף לתמ"ל ובטח לא לחלב אם. אתם חייבים למצוא את הדרך הנכונה להעביר אותה לבקבוק-
בקבוקים מסוגים שונים, חל בשאוב, אדם אחר שיאכיל אותה ולא את והרבה סבלנות והתמדה.
כדי להיות בטוחה בעניין הסוכר, כדאי להתייעץ עם תזונאית ולהבין לעומק את העניין.
אינני יודעת מה גורם לביתך להתעורר הרבה בלילה, לא נתת לי מספיק פרטים, האם זה בשביל לינוק? האם זה היה תמיד או שזה הרגל חדש? האם יוצאות לה שיניים? מהם הרגלי השינה שלה ביום?
אשמח לקבל עוד פרטים כדי לנסות להבין יחד.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)