תינוקת בת 4 חודשים נודניקית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 4 חודשים נודניקית
    רונית שפיגל
    07/12/2008

התינוקת שלי בת 4 חודשים באופן כללי בעלת מזג טוב, ילדה שמחה וחייכנית. בשבועיים האחרונים היא לא רגועה וכל הזמן נודניקית, בוכה וצריכה תשומת לב כל הזמן!!!! בנוסף היא לא מסכימה לינוק, אני צריכה לדחוף לה את הציצי לפה ולהשפריץ לה חלב ורק אז היא אוכלת וגם זה לא להרבה זמן. האם זה נורמלי לגיל הזה? האם אני צריכה לבדוק אותה אצל הרופא? אשמח להמלצה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רונית שפיגל
    07/12/2008

שכחתי לציין שהיא מאוד דברנית, משמיעה המון קולות וזה משהו שגם ניפסק פתאום (רק בבוקר היא שמחה ודברנית יותר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    08/12/2008

הי רונית,
    ראשית זה טבעי מאוד שיש עצירות או רגרסיות קלות במהלך ההתפתחות. הסיבות יכולות להיות רבות. גם היניקה יכולה להיות מושפעת מתהליכים שונים. בעונה זו במיוחד שלתינוקות רבים יש אף מעט סתום, זה עלול להשפיע על היניקה כיוון שאז הפה סגור והנשימה צריכה להיות מהאף בלבד. ישנם גם וירוסים שונים אשר יכולים להשפיע על הרגשתה מבלי שזה ילווה בחום או סממן ברור אחר. כדאי לפנות לבדיקה אצל רופא הילדים על מנת לשלול מחלה ומעבר לכך להמתין וסביר שהמצב יחזור לקדמותו במהרה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו