מחיאות כפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיאות כפיים
    קרן
    08/12/2008

שלום! יש לי ילד בן 13 חודשיים. הוא זוחל, עומד, הולך עם חפציים, מדבר מספר מילים, מבין את מה שאנחנו אומרים לו. בגיל 11 חודשיים הוא מחא כפיים בפעם הראשונה. לאחר מכן הוא הפסיק למחא כפיים ולפני שבועיים הוא שוב מחא כפיים למשך מספר ימים. אני מאוד מודאגת שההתפתחות שלו לא תקינה כי אני נוטה להיות כזאת "לחוצה" ורציתי לדעת עם זה בסדר? דבר נוסף הוא כאשר אני מבקשת ממנו למחא כפיים הוא אינו מגיב לי ופשוט ממשיך לעשות את מה שהוא עושה כאילו זה לא מעניין אותו בכלל. אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיאות כפיים

הוספת תגובה

• מחיאת כפיים

שירי קאשי
    09/12/2008

הי קרן,
    ציינת שהוא כן מחא כפיים ולאחר הפסקה חזר לעשות זאת וזה נשמע תקין. בנך כבר ילד גדול בעל רצונות והעדפות משלו ולכן זה בסדר גמור שאינו מוחא כפיים כשמבקשים ממנו. את יכולה להביאו למחיאות כפיים בצורה יותר מתוחכמת וזאת על ידי שיר משחק בהם הוא צריך להפעיל את הידיים ואף למחוא כף. יש יותר סיכוי שתקבלי תגובה בדרך זו.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו