קושי בשכיבה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בשכיבה על הבטן
    מיכל
    09/12/2008

שלום רב, ביתי התינוקת היום בת 6 חודשים נולדה בשבוע 33 וגילה המתוקן 4 חודשים, היא היתה מאושפזת זמן רב בגלל מום לבבי שתוקן על ידי ניתוח לב והיום ב"ה הכל תקין והיא בריאה לחלוטין, מאחר ורוב הזמן באשפוזים שכבה על הגב יש לה קושי לשכב על הבטן יותר מכמה דקות בכל פעם. היא מתהפכת כבר מהגב לבטן באופן חופשי אבל אז בוכה כדי שאעזור לה להתהפך חזרה, וזוקפת את הראש יפה מאד ולאחרונה התחילה לזחול על הגב, הכוונה להתקדם עם קפיצות כשהיא על הגב, איך אני יכולה לדעת האם אני צריכה התערבות או האם העובדה שאני עובדת איתה כל הזמן על הבטן תעזור לה לבסוף. מה אני אמורה לצפות ממנה כרגע בתור ילידת 33 שבועות, ומתי צריך לפנות להתערבות חיצונית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בשכיבה על הבטן

הוספת תגובה

• תגובה למיכל

דבי גרוס דולב
    09/12/2008

הי מיכל
    תחילה, אין ספק שיש להתחשב בגילה המתוקן של ביתך ובדברים הקשים שעברה בתחילת חייה.
    באתר זה תמצאי מאמרים של "ינוקט" ובהם מאמר על חשיבות השכיבה על הבטן ותרגילים למימושה.
    אני ממליצה לך לתרגל עם ביתך כמה פעמים ביום. אם לא תראי שיפור בשבועות הקרובים כדאי לשקול פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לקבל אבחון מדויק יותר ותרגילים תומכים,
    אשמח לעמוד לרשותך בנושא זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו