מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בשכיבה על הבטןמיכל09/12/2008
שלום רב, ביתי התינוקת היום בת 6 חודשים נולדה בשבוע 33 וגילה המתוקן 4 חודשים, היא היתה מאושפזת זמן רב בגלל מום לבבי שתוקן על ידי ניתוח לב והיום ב"ה הכל תקין והיא בריאה לחלוטין, מאחר ורוב הזמן באשפוזים שכבה על הגב יש לה קושי לשכב על הבטן יותר מכמה דקות בכל פעם. היא מתהפכת כבר מהגב לבטן באופן חופשי אבל אז בוכה כדי שאעזור לה להתהפך חזרה, וזוקפת את הראש יפה מאד ולאחרונה התחילה לזחול על הגב, הכוונה להתקדם עם קפיצות כשהיא על הגב, איך אני יכולה לדעת האם אני צריכה התערבות או האם העובדה שאני עובדת איתה כל הזמן על הבטן תעזור לה לבסוף. מה אני אמורה לצפות ממנה כרגע בתור ילידת 33 שבועות, ומתי צריך לפנות להתערבות חיצונית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיכל
דבי גרוס דולב09/12/2008הי מיכל
תחילה, אין ספק שיש להתחשב בגילה המתוקן של ביתך ובדברים הקשים שעברה בתחילת חייה.
באתר זה תמצאי מאמרים של "ינוקט" ובהם מאמר על חשיבות השכיבה על הבטן ותרגילים למימושה.
אני ממליצה לך לתרגל עם ביתך כמה פעמים ביום. אם לא תראי שיפור בשבועות הקרובים כדאי לשקול פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות על מנת לקבל אבחון מדויק יותר ותרגילים תומכים,
אשמח לעמוד לרשותך בנושא זה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)