בת שנה ושלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ושלושה חודשים
    סיגל
    09/12/2008

ביתי מלאת מרץ מטפסת על כל מה שניתן לטפס נכנסת לשירותים זורקת לתוך האסלה דברים, שאני מחזיקה אותה בידי לדוגמה ומכינה לה לאכול היא יכולה לתפוס את קופסת הסימילאק ולהכניס ידיים והכל בשניות , שדונת קטנה מתרוממת מהעגלה ,לפעמים יושבת גם שעתים בעגלה בגדול כל הזמן צריך לשים לב אליה אם היא לא רוצה מוצץ היא פשוט זורקת,היא מחטיפה גם כפות לפעמים, שבא לה גם נותנת נשיקות ילדה פעלתנית אך גם נשמה טובה תוציא מהפה שלה לתת לך , יש לציין שהיא מפותחת מאוד בנוגע למוטוריקה עדינה וגסה בלילה היא מתעוררת בערך 3 פעמים בבכי אני נותנת לה מוצץ והיא חוזרת לישון מיד אך במיטתי היא מתחילה עם כולם וצוחקת אין מי שלא נדלק עליה היא באמת כובשת היא חכמה ילדה דעתנית ונלחמת על דברים שרוצה כולם אומרים לי שהיא תהייה אישיות מנהיגה אסרטיבית אך הפחד שלי היפרקטביות יש לי סיבה לדאגה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה ושלושה חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לסיגל

דבי גרוס דולב
    09/12/2008

הי סיגל
    פעלתנות ומרץ אינם סימנים להיפראקטיביות. ישנם ילדים רבים פעילים ושובבים ועדיין אינם נחשבים היפראקטיבים. בכל מקרה את התופעה הזו בוחנים ומאבחנים בגיל הרבה הרבה יותר מאוחר ולא לפני גיל 5-6. בנתיים תהנו מהחיוניות שלה!
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו