מעמידה להליכה-בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעמידה להליכה-בת 8 חודשים
    שני
    17/12/2008

ביתי זוחלת מגיל 4 וחצי חודשים על הגחון ועל 6 כ-3שבועות מעמידה עצמה על רהיטים וזזה קדימה גם בין שני צדדים. כלומר בין שולחן לספה ...מעדיפה להיות בעמידה אפילו כשהיא על הידיים מתנגדת וכבר לא רוצה להיות על 6, עומדת כשהיא רק באחיזת יד אחת וביד השניה משחקת כשחצי יד באחיזה . למרות שיורדת מעמידה לישיבה מיד נופלת או זזה הצידה (רגילה לשכב על הצד ממש מגיל קטנטן ,יכול להיות שזה הרגל לתנוחה שנוחה ונעימה לה?!) היא עומדת רק מ עמידה על 6 , לא אוהבת להיות בישיבה או שיש קושי , אין לי מושג. האם זה חשוב? כי היא ממש לא יושבת אלא לשניות בלבד..היא ממש לא אוהבת להיות בתנוחה הזו ככה הראה מיד מתנגד ת ובורחת ...או לעמידה או ל-6 וזוחלת. מה עושים? איך אפשר לעזור???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעמידה להליכה-בת 8 חודשים

הוספת תגובה

• לא יושבת

שירי קאשי
    17/12/2008

הי קובי,
    קשה לי ללא אבחון לדעת מה הגורם לכל מה שתארת. לרוב מצב כזה מעיד על קושי מסויים כמו למשל קושי בשיווי משקל או תנועתיות של בית החזה וכדומה, המקשים על השארות במצב ישיבה בו היא צריכה לייצב את עצמה. אני ממליצה על אבחון ומתן תרגילים באופן מדוייק יותר. בינתיים אפשר להושיבה על כדור פיזיו ולהטות את הכדור באופן איטי לכל הכיוונים. בהתחלה להושיבה עם שתי רגליים קדימה וכשהיא עושה זאת בצורה טוה ניתן לעבור לישיבה משוכלת (רגל קדימה ורגל אחורה). יש להחליף בין הרגליים ולתרגל את שני הכיוונים.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו