הרגלי שינה של תינוק בן 7 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה של תינוק בן 7 שבועות
    נחמה
    21/12/2008

שלום רב, בני בן 7 שבועות - ישן הרבה מאוד. מגיל 0 ועד עכשיו נרדם בלילה במיטתו בלי בעיות. ברגע שנכנס ל"דמדומים" עבר למיטה, שכב שם מעט ונרדם. במהלך היום ובצהריים ישן לעיתים במיטתו ולעיתים במנשא על הגוף שלי, בהתאם לרצון שלו. בימים האחרונים השתנה משהו בשנת הלילה שלו, הוא מסרב להרדם בעצמו, נרדם רק על הידיים ואחר כך ישן טוב במיטה, אבל כאילו הפסיק להסכים לשכב מיטה ולהרגע. יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובה על כולן: 1. האם הוא צעיר מדי לסגל לו הרגלים? האם הניסיון שלנו, להרים אותו מהמיטה, להרגיע ולהחזיר למיטה כדי שלא יתרגל להרדם על הידיים הוא מטופש כי התינוק עוד צעיר מדי? 2. מה אפשר לעשות כדי שילמד / יחזור להרדם בעצמו? 3. האם יכול להיות שזה בגלל שהוא ישן במשך היום על הידיים? אם כן, למה הבעיה התחילה רק עכשיו? עד עכשיו הוא נרדם מצוין בלילה וביום ישן על הידיים. אשמח לקבל תשובות - אני מדילמה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לנחמה

דבי גרוס דולב
    21/12/2008

הי נחמה
    הרגלי התינוק בגיל זה רחוקים מלהיות מקובעים, דברים משתנים עם הזמן שעובר ועם הגיל וההורים לא תמיד "אשמים" בדבר. אנחנו לא יכולים לדעת מדוע בנך פתאם מעדיף להירדם אחרת אבל זה בהחלט נורמלי ומקובל.
    לדעתי זהו גיל מוקדם מכדי מלנסות ולהקנות לו הרגלי שינה עצמאיים, הוא עדיין זקוק לכם מאוד, לחום שלכם, לתנועה שלכם ולמגע. כשהתינוק מתחיל להיות תנועתי יותר יש מקום להרגילו להירדם לבד. מה שאתם עושים לא מטופש אבל אולי מעט מוקדם. בכל מקרה כשתחליטו להתחיל, זו הדרך באמת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו