בת חודשיים - רק על הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חודשיים - רק על הידיים
    חגית
    23/12/2008

שלום, בתי בת חודשיים, מוכנה לישון רק על הידיים. ברגע שאני מניחה אותה במיטה, אחרי שהרדמתי אותה היא מתחילה לבכות....מה עושים? אני מוצאת את עצמי כל היום איתה על הידיים, לא יכולה להפנות לעשות שום דבר אחר...היא יונקת מלא כך שבארוחות, וביניהן היא עלי. בלילה התופעה פחות חזקה, זה בעיקר בשעות היום עד אחת בלילה בערך.... אשמח לעיצות בנושא חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חודשיים - רק על הידיים

הוספת תגובה

• תגובה לחגית

דבי גרוס דולב
    23/12/2008

הי חגית
    אני מבינה את הקושי שלך ורוצה להגיד לך שישנם תינוקות רבים הנזקקים להרבה מגע ולידיים בתחילת חייהם. ככל שהתינוק גדל התופעה קטנה אבל בנתיים את יכולה לנסות את הדברים הבאים:
    1. להניח אותה על המיטה לאחר ההירדמות אבל לא להפסיק את המגע, מייד להוסיף טפיחות חזקות יחסית בטוסיק מכיוון מטה, כאלה שיעבירו תנועה בכל גופה באופן קצבי. נכרתי תינוקות רבים מאוד שזה עזר להם.
    2. להשכיב אותה לאחר ההרדמה על הבטן, תינוקות רבים ישנים טוב יותר על הבטן. אם את חוששת אז אפשר לעשות זאת תחת השגחה או לחכות שתירדם חזק ואז להפוך אותה על הגב.
    3. להמשיך לנסות להשכיב אותה במיטה אבל במקביל לתת לה את מבוקשה הזמני מתוך הבנה שמדובר בצורך עמוק שלה. את יכולה להשתמש במנשא על מנת להקל עלייך ועל מנת לתת את מבוקשה ביתר עוצמה.

והכי חשוב לזכור שתקופה זו תעבור ויבואו ימים קלים יותר
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חגית
    24/12/2008

על העיצות דבי, אני אנסה ואעדכן אם זה עבד בסופו של דבר, מקווה שכך :-) חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו