בעית שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית שינה
    שירי
    25/12/2008

שלום , בני בן 4 וחצי חודשים בשבוע האחרון בקושי ישן,נראה כי לא נוח לו בשום תנוחה. אף פעם הוא לא ישן הרבה אבל הוא היה נרדם בבוקר ובצהריים כמעט שעה. יש לציין אחרי שהוא אוכל הוא נרדם עליי אבל כשאני מניחה אותו בעגלה או במיטה הוא מתעורר, מה עושים אני רוצה לעזור לו ,ישמצבים שהוא נלחם בשינה ואני ממש חסרת אונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית שינה

הוספת תגובה

• בעית שינה

שירי קאשי
    25/12/2008

הי שירי,
    ראשית נתחיל מכך ששינוי של שבוע אינו אומר הרבה על ההרגלים כיוון שזה יכול להיות משהו זמני שקשור למחלה (גם סתם צינון), לקפיצת גדילה או כל שינוי אחר. בכל מקרה את יכולה לנסות לעזור לו להשאר בתוך השינה אם תנסי להעביר אותו ממך למיטה באופן מהיר יחסית ומיד להתחיל בתנועה כלשהיא על מנת להמשיך ולתת לו את אותה תחושת נינוחות שהוא חש עליך. במידה ושוכב על הגב את יכולה לשפשף את בית החזה או לתת תפיחות בתחתית הטוסיק לכיוון הראש כך שנוצרת תנועה לאורך כל עמוד השדרה ועד לראש. במידה והמיטה שלו עם גלגלים את יכולה גם מעט לנענע אותה עד שהוא נהיה שוב נינוח וחוזר לשינה. דרך נוספת היא להעבירו לתוך פוף גדול שם הוא יכול לשכב על הגב בתנוחה מעורסלת העוזרת לשמור על הרפייה ונינוחות ולכן השינה יכולה להיות איכותית ועמוקה יותר.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירי

שירי
    25/12/2008

אני אעקוב אחרי זה ואנסה את הדרכים שהמלצת לי עליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו