מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית שינהשירי25/12/2008
שלום , בני בן 4 וחצי חודשים בשבוע האחרון בקושי ישן,נראה כי לא נוח לו בשום תנוחה. אף פעם הוא לא ישן הרבה אבל הוא היה נרדם בבוקר ובצהריים כמעט שעה. יש לציין אחרי שהוא אוכל הוא נרדם עליי אבל כשאני מניחה אותו בעגלה או במיטה הוא מתעורר, מה עושים אני רוצה לעזור לו ,ישמצבים שהוא נלחם בשינה ואני ממש חסרת אונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית שינה
שירי קאשי25/12/2008הי שירי,
ראשית נתחיל מכך ששינוי של שבוע אינו אומר הרבה על ההרגלים כיוון שזה יכול להיות משהו זמני שקשור למחלה (גם סתם צינון), לקפיצת גדילה או כל שינוי אחר. בכל מקרה את יכולה לנסות לעזור לו להשאר בתוך השינה אם תנסי להעביר אותו ממך למיטה באופן מהיר יחסית ומיד להתחיל בתנועה כלשהיא על מנת להמשיך ולתת לו את אותה תחושת נינוחות שהוא חש עליך. במידה ושוכב על הגב את יכולה לשפשף את בית החזה או לתת תפיחות בתחתית הטוסיק לכיוון הראש כך שנוצרת תנועה לאורך כל עמוד השדרה ועד לראש. במידה והמיטה שלו עם גלגלים את יכולה גם מעט לנענע אותה עד שהוא נהיה שוב נינוח וחוזר לשינה. דרך נוספת היא להעבירו לתוך פוף גדול שם הוא יכול לשכב על הגב בתנוחה מעורסלת העוזרת לשמור על הרפייה ונינוחות ולכן השינה יכולה להיות איכותית ועמוקה יותר.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירי
שירי25/12/2008אני אעקוב אחרי זה ואנסה את הדרכים שהמלצת לי עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)