הליכה-אודה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה-אודה לעזרה
    נינה
    30/12/2008

בתי בת השנה וחצי ועדיין לא הולכת. בבדיקה אצל רופאת טיפת חלב נאמר לי שהכל בסדר, אך תשובה זו אינה מרגיעה אותי שכן בתי נראית חסרת ביטחון לגמריי ברגע צריכה לעזוב את היד ולעשות צעד אחד. עליי לציין שהיא מהלכת סביב הרהיטים, נעמדת לבד ל כמה שניות, הולכת עם "בינבה" ועם כסא בביטחון. מה לעשות האם זה מראה על התפתחות לקויה שכן היא כבר בגיל 18 חודשים. ניסיתי כל מיני תרגילים והיא משתפת פעולה אך ברגע שהיא צריכה לעזוב ידיים היא חסרת ביטחון לחלוטין!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה-אודה לעזרה

הוספת תגובה

• תגובה לנינה

דבי גרוס דולב
    30/12/2008

הי נינה
    גיל שנה וחצי הוא אכן הגבול הליון של איחור בהליכה. פעמים רבות הסיבה לעיכוב היא חוסר בשלות של מערכת שיווי המשקל . מכיוון שמדובר כבר בעיכוב אינני יכולה ליעץ בלי לאבחן את ביתך.
    אני חייבת לציין שדרך ההסתכלות שלנו שונה מעט מזו של טיפת חלב והתפתחות הילד ולכן גם דרכי הטיפול שונות. אני ממליצה פנייה למדריכה להתפתחות תינוקות כדי לקבל עזרה ותרגילים ומוסיפה גם שאין מקום לדאגה אלא רק לעזרה קטנה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנינה

אורית
    30/12/2008

שלום נינה, הבן שלי גם התחיל ללכת מאוחר בגיל 1.10 חודשים ממש לא מזמן הוא בן שנתיים כעט הוא אובחן בהתפתחות הילד בתה"ש ולא היה שום דבר חריג, מלבד חוסר ביטחון. אני עשיתי לו תרגילי הליכה. שאת עומד עם משחק שהוא אוהב של השחלה לא רחוק ממנו והוא מנסה להגיע בפעמים הראשונות יהיה תסכול אח"כ הוא מנסה ומצליח ותוך שבוע שבועיים של נסיונות כאלה הוא התחיל לעשות צעדים ועכשיו כבר רץ. תנסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו