כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    מאיה
    31/12/2008

שלום, בתי בת 4 שבועות ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה נכון שעדיף שלא יהיה שטיח בחדר בו היא ישנה כי זה צובר אבק, אני כל יום מאווררת את החדר כמעט כל היום ובכלל את הבית אך הבנתי ששטיחים צוברים חיידקים שיכולים לפגוע בתינוק ? 2. האם בגיל 4 שבועות אפשר להרגיל תינוק לסדר יום, ראיתי המלצות למקלחת בשבע עיסוי האכלה והשכבה לישון אך עם תינוקת בת 4 שבועות זה נראה לי קצת בלתי אפשרי כי היא עדיין אוכלת וישנה כל שלוש שעות ואין לי שליטה על שנת הצהריים שלה או הלילה ? 3. באיזה גיל התינוק מתחיל כבר לראות ולזהות פרצופים ? מצטערת שזה ארוך אך אודה לתשובתך תודה נונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תגובה לנונה

דבי גרוס דולב
    31/12/2008

הי נונה
    1. אני באמת לא יודעת לגבי שטיח. אני מכירה הרבה חדרי ילדים (כולל שלי) עם שטיחים ואין עם זה שום בעיה. אבל אם את רוצה תשובה מדויקת כדאי אולי להתיעץ עם רופא הילדים.
    2. גיל 4 שבועות הוא אכן מוקדם מכדי להקנות סדר יום קבוע. אפשר לשאוף לזה ע"י הרגלים קבועים אבל אין טעם לצפות לזה עדיין.
    3. תינוק מתחיל לזהות פרצופים בין גיל חודש לשלושה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו